Hyppää sisältöön

Maaliskuun kilpailut: shakki, futsal

Järjestämme lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista. Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja. Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

Maaliskuussa käydään shakki- ja futsal-kisat. Kauden 2021-2022 päivitetystä kilpailukalenterista (pdf-tiedosto) näet kaikki tulevan kauden kilpailut.

Lisätietoa kilpailuista Kilpailut-sivulla. Ilmoittautuminen: https://www.campussport.fi/fi/kilpailut/ilmoittautuminen/

Shakki
Aika: 10.3.2022 klo 18.00–21.45
Paikka: Pelataan ensisijaisesti livenä Turun yliopiston tiloissa, voidaan tarvittaessa toteuttaa nettishakkina. Pelimuoto varmistuu myöhemmin. Mikäli pelataan nettishakkia, osallistujat pelaavat omilla välineillään.
Lisätietoja: Peliaika 15 + 15 minuuttia. Yksi peli kestää enintään 30 minuuttia.
Osallistumismaksu: 8 € / osallistuja (live) tai 6 € /osallistuja (nettishakki)
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.3.2022

Futsal
Aika: 14.3.2022 alkaen arkisin klo 10–18 välisenä aikana
Paikka: Educarium (Assistentinkatu 5, Turku)
Lisätietoja: Peliaika 2 x 15 min suoraa aikaa. Turnauksessa pelataan kilpa- ja harrastesarja. CampusSport Cup -joukkuelaji.
Osallistumismaksu: 66 € / joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.3.2022

CS 24.2.2022