Info

Järjestämme lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista. Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja.

Jokaisessa kilpailussa ja turnauksessa on erillinen osallistumismaksu. Joukkuelajeissa maksu on joukkuekohtainen ja yksilölajeissa henkilökohtainen. Joukkuelajeissa yhteyshenkilö ilmoittaa koko joukkueen, kilpailijoiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Maksu suoritetaan sen jälkeen, kun turnauksen toteutuminen on varmistunut.

Kauden 2021-2022 kilpailuaikataulut on listattu kilpailukalenteriin (pdf-tiedosto). Yksittäisten kilpailujen tiedot ja osallistumismaksut löytyvät Lajit-sivulta. Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

CampusSport ei vakuuta kilpailutoimintaan osallistuvia pelaajia tai tuomareita.