Info

Järjestämme lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista. Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja. Kauden 2022-2023 kilpailuaikataulut on listattu kilpailukalenteriin (pdf-tiedosto). Yksittäisten kilpailujen tiedot ja osallistumismaksut löytyvät Lajit-sivulta.

Jokaisessa kilpailussa ja turnauksessa on erillinen osallistumismaksu. Joukkuelajeissa maksu on joukkuekohtainen ja yksilölajeissa henkilökohtainen. Joukkuelajeissa yhteyshenkilö ilmoittaa koko joukkueen, kilpailijoiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Maksu suoritetaan sen jälkeen, kun turnauksen toteutuminen on varmistunut. Ilmoittaudu mukaan kisoihin Ilmoittautuminen-sivulla. Joukkuelajeissa pelaajat saavat edustaa vain yhtä joukkuetta.

Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

CampusSportilla on oma CampitusSport-niminen joukkue, joka koostuu CampusSportin työntekijöistä sekä turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoista ja työntekijöistä. Mikäli haluaisit lähteä mukaan kisaamaan, mutta sinulla ei ole omaa joukkuetta, olet tervetullut pelaamaan tässä joukkueessa. Voit osallistua vain sinua kiinnostaviin lajeihin. Joukkueessa pelaaminen on maksutonta. Mikäli haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteyttä Petri Kuokkaseen, petri.kuokkanen@campussport.fi.

CampusSport ei vakuuta kilpailutoimintaan osallistuvia pelaajia tai tuomareita.