Hyppää sisältöön

Osallistu pyöräilyn Kilometrikisaan

Osallistu pyöräilyn Kilometrikisaan CampusSportin joukkueessa! Pyöräilyn Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometri- ja minuuttisaldoa. Kilometrikisan järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry.

Vuoden 2022 Kilometrikisa käydään 1.5.-22.9.2022 välisenä aikana, ja CampusSport on perustanut kisaan oman joukkueen. Tule mukaan keräämään kilometrejä yhteispottiin! CampusSportin joukkueeseen voi liittyä kuka tahansa turkulaisessa korkeakoulussa opiskeleva tai työskentelevä henkilö.

Arvomme kaikkien CampusSportin joukkueeseen liittyneiden ja kilometrejä keränneiden pyöräilijöiden kesken ilmaisen käyttöoikeuden CampusSportin palveluihin syksylle 2022. Lisäksi kilpailun järjestäjät arpovat palkintoja kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet.

Voit ilmoittautua mukaan kilpailuun osoitteessa www.kilometrikisa.fi (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.). CampusSportin joukkueeseen pääset liittymään osallistumiskoodilla campussport2022.

CS 22.4.2022