Hyppää sisältöön

Riddles-geokätköilyreitti on auennut

CampusSport on luonut seitsemän erilaista geokätköreittiä ympäri Turkua. Voit etsiä kätköjä yksin tai ystävien kanssa, tarvitset vain älypuhelimen ja kynän. Reittien käyttäminen on täysin ilmaista ja niitä voi käyttää kuka tahansa. Geokätköreitteihin voi tutustua nettisivuilla https://www.campuscache.fi.

Nautitko erilaisten pulmien ratkomisesta? 1.2.2022 auennut Riddles-reitti on tarkoitettu juuri sinulle. Reitin varrella saat ratkaista ongelmia, jotka muuttuvat haastavammiksi reitin edetessä. Riddles on GoCache-reitti, eli se on kevyempi versio virallisesta geokätköilystä. Koko reitti on tarkoitus suorittaa kerralla. Reittien kätköt ovat virtuaalisia kysymyksiä, joten esimerkiksi lumitilanne ei vaikuta kätköjen etsimiseen.

Reitin suorittamista varten tarvitset GoCache-sovelluksen, jonka voit ladata ilmaiseksi CampusCache-nettisivulta. GoCache-reitit ovat avoinna vain tietyn aikaa. Riddles-reitti on avoinna maaliskuun 2022 loppuun. GoCache-reitit ovat tarjolla vain englanniksi. Tutustu Riddles-reittiin: https://campuscache.fi/?page_id=744 Reitin pelikoodi on CS05.

Sinun on mahdollista voittaa palkintoja suoritettuasi reittejä. Palkinnot arvotaan GoCache-reittejä suorittaneiden turkulaisten korkeakoulujen työntekijöiden ja opiskelijoiden kesken. Muista kirjoittaa pelinimeksi korkeakoulusi sähköpostiosoite, jotta voimme tunnistaa sinut. Palkintoina on mm. Unican lounaskuponkeja sekä personal trainer -lahjakortteja.

Muut reitit:
CampusSport x TYS
Scenes from Turku
Campus Art
Korppolaismäki
Via Dolorosa
History of Academics (aukeaa huhtikuussa 2022)

CS 3.2.2022