Hoppa till innehåll

Riddles-geogömmorutten är öppen

CampusSport har skapat sju olika geocoachingrutter runt Åbo. Du kan söka geogömmorna ensam eller med vänner. Du behöver bara en smarttelefon och en penna. Användningen av rutterna är helt gratis och vem som helst kan använda dem. Man kan bekanta sig med geogömmorutterna på webbsidorna: https://www.campuscache.fi

Njuter du av att lösa olika problem? Riddles-rutten är avsedd just för dig. Längs med rutten får du lösa problem, som blir mera utmanande då man framskrider på rutten. Riddles är en GoCache-rutt, d.v.s. en lättare version av geogömmande. Hela rutten är avsedd att utföras på en gång. Rutternas gömmor är virtuella frågor.

För att utföra rutten behöver du en GoCache-applikation, som du gratis kan ladda ned från CampusCache webbsidan. GoCache-rutterna är öppna endast en viss tid. Riddles-rutten är öppen till slutet av mars 2022. GoCache-rutterna erbjuds bara på engelska. Bekanta dig med Riddles-rutten: https://campuscache.fi/?page_id=744 Ruttens spelkod är CS05.

Du har möjlighet att vinna priser då du utfört GoCache-rutter. Priserna utlottas bland de Åbo-högskolornas studerande och personal som utfört GoCache-rutter. Minns att skriva som spelnamn din högskolas email-adress så att vi kan identifiera dig. Som priser bl.a. Unicas lunchkuponger och personal trainer-presentkort.
De övriga rutterna:

CampusSport x TYS
Scenes from Turku
Campus Art
Korppolaismäki
Via Dolorosa
History of Academics (öppnas i april 2022)

CS 3.2.2022