Hyppää sisältöön

Tule mukaan kehittämään nettisivujamme

Löydätkö tarvitsemasi tiedot nettisivuiltamme? Löytyvätkö tiedot mielestäsi loogisista paikoista? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa tuleviin nettisivuihimme!

Uudistamme CampusSportin nettisivut vuoden 2022 aikana. Jotta nettisivut palvelevat mahdollisimman hyvin käyttäjien ja potentiaalisten käyttäjien tarpeita, etsimme nyt asiakasraatia osallistumaan nettisivujen sisältöjen kehittämiseen. Asiakasraadille järjestetään kehittämistyöpaja ke 25.5.2022 klo 13.00-14.30. Asiakasraadin tarkoituksena on tuoda käyttäjänäkökulmaa (millaista sisältöä tarvitaan, mitä ei tarvita, miten tieto löytyy helpoiten), joten osallistuminen ei edellytä minkäänlaista aiempaa kokemusta tai teknistä tietämystä. Voit osallistua asiakasraatiin, vaikka et olisi käyttänyt CampusSportin palveluita. Asiakasraatiin osallistuvat saavat kiitokseksi ilmaisen lounaan sekä 30 päivän CampusSportin jäsenyyden.

Jos haluat tulla mukaan asiakasraatiin, ilmoita kiinnostuksestasi viimeistään su 15.5.2022 sähköpostiosoitteeseen maija.rihko@www.campussport.fi. Laita viestin otsikoksi ”Nettisivujen asiakasraati”.

CS 27.4.2022