Hyppää sisältöön

Äänimaljarentoutus 1.12.2023

Tervetuloa äänimaljarentoutukseen perjantaina 1.12.2023 klo 19-20 Sport Sirkkaan (Sirkkalankatu 13, Turku). Äänimaljarentoutuksen ohjaa joogaopettaja, äänimaljarentouttaja ja ilmajoogaohjaaja Outi Suvila.

Rentoutuksen hinta on 5 euroa. Osallistuminen ei edellytä CampusSportin liikuntamaksun maksamista. Osallistumismaksu maksetaan ohjaajalle ennen rentoutuksen alkua käteisellä tai MobilePaylla. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Osallistujaminimi on 5.

Ilmoittaudu rentoutukseen CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä viimeistään 28.11. Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti: 1. Valitse nettisivuilla oleva linkki ”Varaa tunti”, 2. Kirjaudu sisään oman korkeakoulusi HAKA-tunnuksilla, 3. Valitse toimipiste: Sport Sirkka, 4. Valitse tyyppi: Liikuntavuorot, 5. Valitse palvelu: Äänimaljarentoutus, 6. Valitse kalenterista 1.12.

Äänimaljarentoutus on oivallinen tapa ottaa pieni irtiotto arjen kiireestä ja hälystä, sekä antaa omaa aikaa itselleen. Tunnin aluksi kuulet lyhyen johdannon äänimaljojen vaikutuksista, sekä esittelyn tunnilla käytettävistä soittimista. Teemme aluksi muutamia kehoa avaavia venytyksiä, jonka jälkeen laskeudutaan lepäämään viltin alle. Saat kuunnella ja tuntea äänten syvärentouttavan vaikutuksen.

Äänimaljarentoutus on ainutlaatuinen äänimatka, jonka aikana tiibetiläiset äänimaljat, gongi, merirumpu, koshit ja sadekeppi johdattavat sinut lempeästi keinutellen ja harmonisesti soiden syvälle rentoutumisen tilaan. Soiton voimakkuus on lempeä, ei liian voimakas. Rentoutuminen perustuu maljojen aikaansaamaan äänivärähtelyyn, sekä äänen aaltoihin. Pukeudu lämpimiin ja rentoihin vaatteisiin. Jalkaan kannattaa laittaa villasukat. Liikuntatilassa on makuualustoja ja huopia.

Tapahtuman esteettömyystiedot: Kulku Sport Sirkkaan tapahtuu Uudenmaankadun puolelta. Oven vasemmalla puolella on summeri. Liikuntasali sijaitsee katutasossa eikä tilaan kuljettaessa joudu kulkemaan portaita. Liikuntasalissa on sukupuolineutraali esteetön WC. Pukuhuoneet sijaitsevat kellarikerroksessa, jonne on kulku ainoastaan portaita pitkin. Tarkemmat esteettömyystiedot löytyvät Liikuntapaikat-sivulta.