Tuutorit

CampusSportin liikuntatuutorit ovat vapaaehtoispohjalta toimivia vertaisliikkujia, jotka haluavat kannustaa korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä liikkumaan enemmän:

– Tuutorit järjestävät tapahtumia ja ekskursioita, joista tiedotetaan Ajankohtaista-osiossa.

– Voit pyytää liikuntatuutoria osallistumaan kanssasi tunnille tai esittelemään kuntosalia.

– Tuutorit toimivat lisäksi liikuntakavereina, jotka tukevat liikuntaharrastuksen tai liikunnallisemman elämäntavan aloittamista. He esittelevät liikuntamahdollisuuksia ja auttavat oman lajin löytämisessä – tai lähtevät seuraksi vaikka kävelylenkille. Liikuntatuutorit eivät ole personal trainereita, vaan asiakkaitamme, jotka haluavat auttaa muitakin löytämään liikunnan ilon. Palvelu on maksuton ja sitä käyttääkseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua. Jos haluat vipuvoimaa liikunnallisen elämäntavan aloittamiseen, ota yhteyttä tuutoreihimme. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja taustastasi, ja että haluaisit tuutorin liikuntakaveriksi. Voit myös kertoa, millaisesta liikunnasta olet kiinnostunut – mutta ei haittaa, jos et vielä osaa sanoa.

– Tuutorit vetävät viikoittain Just for fun -liikuntavuoroa. Vuorolla keskitytään pitämään hauskaa ja nauttimaan liikkumisesta mukavassa seurassa. Ei suoriteta, kilpailla tai vertailla, vaan pelaillaan ja kokeillaan eri lajeja osallistujien toiveiden mukaisesti. Just for fun -vuorolle osallistuakseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua. Vuoro järjestetään 5.9.-12.12. välisenä aikana maanantaisin klo 18.45-19.35 Educariumin voimistelusalissa (Assistentinkatu 5). Tervetuloa mukaan!

Mikäli haluaisit liikuntakaverin, tutustua kuntosaleihin tai ohjattuihin tunteihin tai antaa ehdotuksen tapahtumaksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen tutors(at)campussport.fi.

CampusSportin liikuntatuutorit 2022-2023 ovat Yimeng, Essi, Satu, Behrouz, Myrthe, Helena, Eerika, Amanda, Pei-Yu, Karrar, Uruj, James, Anni, Reetta, Senthil, Henna, Jessica, Heidi ja Mikko.