Tuutorit

CampusSportin liikuntatuutorit ovat jäseniämme, jotka haluavat kannustaa opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä liikkumaan.

He
– esittelevät CampusSportia tapahtumissa
– auttavat kursseilla ja kilpailuissa
– toimivat liikuntakavereina
– järjestävät lajikokeiluja, tapahtumia ja ekskursioita
– toimivat CampusSport-lähettiläinä omissa korkeakouluissaan

Liikuntatuutorit vetävät viikoittain Just for fun -liikuntavuoroa. Vuorolla keskitytään pitämään hauskaa ja nauttimaan liikkumisesta mukavassa seurassa. Ei suoriteta, kilpailla tai vertailla. Vuorolla pelaillaan ja kokeillaan eri lajeja osallistujien toiveiden mukaisesti. Aiempaa liikuntakokemusta ei tarvita. Vuorolle voi osallistua säännöllisesti tai satunnaisesti, kaikki ovat aina tervetulleita. Ei ennakkoilmoittautumista. Just for fun -vuorolle ovat tervetulleita maksutta kaikki turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet, osallistuakseen ei tarvitse olla CampusSportin jäsen. Vuoro järjestetään keskiviikkoisin 9.9.-9.12.2020 klo 17-17.50 Iskerin liikuntasalissa (Rehtorinpellonkatu 4). Katso kulkuohjeet Iskeriin Tilat-sivulta. Tuutorit ovat osallistujia vastassa sisäänkäynnin edessä klo 16.50.

Mikäli haluaisit liikuntakaverin, sinulla on ehdotus tapahtumaksi tai mitä tahansa muuta asiaa tuutoreille, lähetä sähköpostia osoitteeseen tutors(at)campussport.fi

CampusSportin liikuntatuutorit 2020-2021:

Anniina
Anni
Antti
Christel
Dado
Eetu
Iida
Imran
Inka
Jasmin
Jenna
Jessica
Mirella
Milja-Maria
Niina
Reetta
Ronja
Sandra Mo.
Sandra Ma.
Senthil
Uruj
Veera
Vilma