Tuutorit

CampusSportin liikuntatuutorit ovat vapaaehtoispohjalta toimivia vertaisliikkujia, jotka haluavat kannustaa korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä liikkumaan enemmän:

– Tuutorit järjestävät tapahtumia ja ekskursioita, joista tiedotetaan Ajankohtaista-osiossa.

– Voit pyytää liikuntatuutoria osallistumaan kanssasi tunnille tai esittelemään kuntosalia.

– Tuutorit toimivat lisäksi liikuntakavereina, jotka tukevat liikuntaharrastuksen tai liikunnallisemman elämäntavan aloittamista. He esittelevät liikuntamahdollisuuksia ja auttavat oman lajin löytämisessä – tai lähtevät seuraksi vaikka kävelylenkille. Liikuntatuutorit eivät ole personal trainereita, vaan asiakkaitamme, jotka haluavat auttaa muitakin löytämään liikunnan ilon. Palvelu on maksuton ja sitä käyttääkseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua. Jos haluat vipuvoimaa liikunnallisen elämäntavan aloittamiseen, ota yhteyttä tuutoreihimme. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja taustastasi, ja että haluaisit tuutorin liikuntakaveriksi. Voit myös kertoa, millaisesta liikunnasta olet kiinnostunut – mutta ei haittaa, jos et vielä osaa sanoa.

– Liikuntatuutorit vetävät viikoittain Just for fun -liikuntavuoroa. Vuorolla keskitytään pitämään hauskaa ja nauttimaan liikkumisesta mukavassa seurassa. Ei suoriteta, kilpailla tai vertailla. Vuorolla pelaillaan ja kokeillaan eri lajeja osallistujien toiveiden mukaisesti. Aiempaa liikuntakokemusta ei tarvita. Vuorolle voi osallistua säännöllisesti tai satunnaisesti, kaikki ovat aina tervetulleita. Ei ennakkoilmoittautumista. Just for fun -vuorolle ovat tervetulleita maksutta kaikki turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet, osallistuakseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua. Vuoro järjestetään keskiviikkoisin 8.9.-15.12.2021 klo 16-16.50 Iskerin liikuntasalissa (Rehtorinpellonkatu 4). Katso kulkuohjeet Iskeriin Tilat-sivulta. Tuutorit ovat osallistujia vastassa sisäänkäynnin edessä klo 15.50.

Mikäli haluaisit liikuntakaverin, tutustua kuntosaleihin tai ohjattuihin tunteihin tai antaa ehdotuksen tapahtumaksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen tutors(at)campussport.fi.

CampusSportin liikuntatuutorit 2021-2022 ovat Heidi, Henna, Kaisa, Mikko, Dhruv, Eman, Nia, Vikas, James, Imran, Jessica, Senthil, Uruj, Reetta, Ronja, Eetu ja Anni.