Uusi käyttäjä? Lue tämä!

Kevätkausi on tuonut mukanaan paljon uusia CampusSportin käyttäjiä – tervetuloa! Tässä kertauksena niin uusille kuin vanhoille asiakkaille tärkeimmät ohjeistukset. Noudattamalla näitä takaat niin itsellesi kuin muille miellyttävän treenin!

– Paikkavaraus liikuntavuorolle tulee vahvistaa liikuntatilan kosketusnäytöllä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos tuntivarausta ei vahvisteta, vapautuu paikka muille käyttäjille. Tulethan ajoissa paikalle erityisesti Educariumin tunneille, sillä tuntien osallistujamäärät ovat isoja ja asiakaspalvelutiskille saattaa muodostua jonoa.
– Aamutunneille ei ole käytössä ennakkovarauksia ja niillä on usein hyvin tilaa – CampusSportin tähän astisessa historiassa kaikki halukkaat ovat aina mahtuneet mukaan.
– Liikuntatiloissa ei saa missään olosuhteissa käyttää ulkokenkiä, koska saliin kulkeutuu niiden mukana hiekkaa ja muuta likaa. Jätä kengät heti ulko-ovella olevaan kenkätelineeseen, jos sellainen on tarjolla (mm. Formis, Roddis ja Sport Sirkka).
– Matkapuhelinta ei saa käyttää tunnin aikana.
– Vältä turhaa puhetta ja liikehdintää loppuvenyttelyn aikana. Myös treenin aikana on syytä keskittyä liikkumiseen eikä kuulumisten vaihtamiseen. Välineet palautetaan vasta tunnin päätyttyä.
– Puhdista ja kuivaa kuntosalilaitteet käytön jälkeen. Ohjatuilla tunneilla suositellaan käytettäväksi hikipyyhettä jumppa-alustan päällä.

CampusSportin käyttösäännöt löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Uusien asiakkaiden kannattaa tutustua erityisesti tuntivarauksia ja -peruutuksia koskeviin sääntöihin.