Hyppää sisältöön

Tietoa liikuntavuorojen varaamisesta

CampusSportin ilmaiset kokeiluviikot ovat ohi, joten tästä päivästä alkaen liikuntavuoroille on käytössä ajanvaraukset. Myös ilman ennakkovarausta on mahdollista osallistua. Varaukset tehdään nettisivujen ”varaa tunti” -painikkeen kautta. Millekään kuntosaleistamme ei ole käytössä ajanvarauksia.

Liikuntavuorojen varaamista koskevat ohjeet:

– Liikuntavuoroille voi varata paikan 7 vuorokautta ennen vuoron alkua CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Paikkavaraus tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä varausta ja viisi jonopaikkaa. Ennakkovaraukset eivät ole käytössä Sport Sirkan omatoimivuorolla eikä Just for fun -vuorolla.

– Esteen sattuessa varaus tulee peruuttaa sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Peruutuksia ei oteta vastaan sähköpostitse tai puhelimitse. Peruutus tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen vuoron alkua. Varausta ei ole tämän jälkeen mahdollista peruuttaa. Jonon kautta paikan saaneita koskee sama peruutusaikaraja. Jos olet jo tehnyt muita suunnitelmia päivälle etkä enää pysty osallistumaan vuorolle etkä voi seurata saatko mahdollisesti paikan, peruuta jonopaikkasi.

– Paikkavaraus tulee vahvistaa liikuntatilan kosketusnäytöllä viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Pelkkä tagin näyttäminen lukijaan ei riitä, vaan varattu aika tulee valita ja vahvistaa kosketusnäytöllä. Jos tuntivarausta ei vahvisteta, vapautuu paikka muille käyttäjille.

– Kahdesta käyttämättä jätetystä varauksesta seuraa automaattisesti kahden viikon varauskielto. Käyttämättä jätetyistä varauksista tulleet merkinnät poistetaan asiakkaan tiedoista syys- ja kevätkauden päätyttyä.

– Liikunta-aikataulussa oleville vuoroille voi osallistua myös ilman etukäteisvarausta. Liikuntavuorojen paikoista 70 % voi varata ennakkoon ja loput paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Sulkapallo-, pickleball- ja padel-vuoroilla käytännöt poikkeavat edellä mainitusta. Näiden vuorojen varauskäytännöt on esitelty kunkin vuoron tuntikuvauksessa.

Liikuntavuorojen varaamista koskevat ohjeet löytyvät nettisivuiltamme osana käyttösääntöjä.