Varauskäytännöt

Ilmaiset kokeiluviikot ovat nyt ohi, mikä tarkoittaa sitä, että tuntivarausten osalta siirrytään normaaliin päiväjärjestykseen. Aiemmin palveluita käyttäneiden kannattaa huomioida, että varauksen perumisen aikarajaa on lyhennetty kahteen tuntiin, mikä tarkoittaa sitä, että myös jonopaikan voi saada vielä kaksi tuntia ennen vuoron / tunnin alkamista. Muistathan siis pitää silmällä sähköpostiasi!

Liikuntavuorojen varaamista koskevat ohjeet:
– Liikuntavuorojen paikoista 70% voi varata ennakkoon ja loput paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Sulkapallo- ja padel-vuoroilla kaikki kentät / paikat ovat varattavissa ennakkoon. Jonopaikalle ilmoittautuessa jonosijoitus pätee vain ennakkoon varattavissa oleviin paikkoihin.
– Viikkotunneille ja -vuoroille voi varata paikan 7 vuorokautta etukäteen.
– Paikkavaraus tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin tai vuoron alkua.
– Ennakkovaraukset eivät ole käytössä seuraavilla vuoroilla: aamutunnit, Sport Sirkan omatoimivuoro, Just for fun, Outdoor Workout, Porrastreeni.
– Paikkavaraus tulee vahvistaa liikuntatilassa itsepalvelupäätteellä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos tuntivarausta ei vahvisteta, vapautuu paikka muille käyttäjille. Huom! Tarvitset tagin varauksen vahvistamista varten, joten tagi tulee olla aktivoituna ennen kuin osallistut ensimmäistä kertaa tunnille / vuorolle.
– Kahdesta perumattomasta tai vahvistamattomasta varauksesta seuraa automaattinen kahden viikon varauskielto. Perumattomat varaukset nollataan syys- ja kevätkauden lopussa.
– Esteen sattuessa varaus tulee peruttaa sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Jonosta varsinaisen paikan saaneita koskee sama peruutusaikaraja. Jos olet jo tehnyt muita suunnitelmia päivälle etkä enää pysty osallistumaan tunnille etkä voi seurata saatko mahdollisesti paikan jonosta, peruuta jonopaikkasi.
– Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa.

Aurumin ja Educariumin kuntosalivarauksia koskevat poikkeukset (päivitetty 18.10.2021):
– Aurumin ja Educariumin kuntosaleille on käytössä ajanvaraukset ja henkilömäärärajoitukset (Aurum 25 hlöä, Educarium 10 hlöä). Treeniajan voi varata CampusSportin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli Aurumin ja Educariumin kuntosalivuoroja ei ole varattu etukäteen täyteen, on vapaaksi jääneet paikat mahdollista lunastaa vielä vuoron alkamisen jälkeen liikuntatilan kosketusnäytöllä. Huom! Varatulle kuntosalivuorolle voi mennä myös myöhemmin kuin vuoron virallisena alkamisaikana ja varaus pysyy voimassa varatun ajan päättymiseen asti. Näin ollen mahdolliset vapaat paikat näkee ainoastaan kosketusnäytöltä, ei siis kuntosalitilan henkilömäärän laskemalla. Kuntosalivuoroilta tulee poistua varatun ajan päättymiseen mennessä. Aurumilla ja Educariumilla kuntosalin ajanvaraus pitää vahvistaa liikuntatilan kosketusnäytöllä. Pelkkä tagin näyttäminen lukijaan ei riitä, vaan varattu aika tulee valita ja vahvistaa kosketusnäytöllä.

CS 22.9.2021