Hyppää sisältöön

Ilmaiset kokeiluviikot 4.9.-17.9.2023

CampusSportin liikuntavuorot alkavat ma 4.9.2023! Kahden ensimmäisen toimintaviikon ajan (4.9.-17.9.2023) liikuntavuoroille on avoimet ovet eli voit tulla tutustumaan palveluihimme maksutta. HUOM! Kaikki Normaalikoulun yläkoulun salin vuorot on peruttu 8.9.2023-22.9.2023, koska salit ovat koulun omassa käytössä.

Myös kaikille CampusSportin kuntosaleille on mahdollista päästä tutustumaan ennen liikuntamaksun maksamista. Kuntosalien tutustumismahdollisuus on tarjolla ti 5.9., to 7.9., ti 12.9. ja to 14.9. klo 17–19. Kuntosaleilla on näinä ajankohtina paikalla liikuntatuutori, jolta voi kysellä tarkemmin kuntosaleista.

Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana liikuntavuoroille ei ole käytössä ennakkovarauksia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Tässä vielä tarkennuksia siihen, miten homma toimii.

– Saapuessasi liikuntatiloihin ilmoita CampusSportin asiakaspalvelijalle mille vuorolle olet tulossa. Asiakaspalvelija pitää kirjaa osallistujamäärästä ja ilmoittaa, mikäli vuoro on jo täynnä.

  • Educariumin ison salin ryhmäliikuntatunnit: 50–60 hlöä
  • Educariumin voimistelusalin ryhmäliikuntatunnit: 20 hlöä
  • Educariumin palloiluvuorot: 18–25 hlöä
  • Sport Sirkan ryhmäliikuntatunnit: 20–25 hlöä, Bike-tunnit 30 hlöä
  • Normaalikoulun palloiluvuorot: 16–18 hlöä
  • Caribian vesiliikunta: 30 hlöä
  • Sulkapallo: 12 hlöä (sulkapallon alkeet), 12–20 henkilöä (sulkapallo) tai 3-5 kenttää (sulkapallokenttä)
  • Padel: 12 hlöä

– Kokeiluviikkojen aikana paikkoja vuoroille aletaan jakaa tuntia ennen kyseisen vuoron alkua. Ethän tule jonottamaan paikkaa aikaisemmin. Päivän ensimmäisille vuoroille paikkoja aletaan jakaa 30 minuuttia ennen kyseisen vuoron alkamista. Aiempien vuosien perusteella kokeiluviikkojen liikuntavuorot eivät ole pääsääntöisesti tulleet täyteen, joten 20–30 minuuttia ennen saapuminen pitäisi riittää hyvin.

– Liikuntatiloihin tulee saapua viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkamista, jotta ehdit siirtyä liikuntasaliin ja hakea tarvittavat välineet ajoissa. Liikuntasalin ovi suljetaan vuoron alkaessa eikä sen jälkeen pääse enää sisään.

– Tarvittavat välineet löytyvät liikuntatiloista. Et tarvitse mukaasi muuta kuin liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat jalkineet, vesipullon ja hikipyyhkeen.

– Mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa, käy katsomassa Liikuntapaikat-sivulta ohjeet tiloihin kulkemisesta sekä kuvat sisäänkäynneistä.

Lämpimästi tervetuloa!