Hyppää sisältöön

Kauden 2023-2024 kisatiedot on julkaistu

Kauden 2023-2024 kilpailutiedot on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen ensimmäisiin kisoihin on avoinna. Järjestämme lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista.

Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja.

Lisätietoa kilpailutoiminnasta löydät Kilpailut-sivulta. Kaikki kauden kilpailulajit aikatauluineen ja osallistumismaksutietoineen on esitelty sivulla Lajit. Ilmoittautudu kilpailuihin sivulla Ilmoittautuminen.

Kausi avataan jalkapalloturnauksella:

Aika: Arkipäivisin klo 14-21 välisenä aikana 11.9.2023 alkaen. Turnauksen arvioitu kesto on 3-4 viikkoa.
Paikka: Turun kaupungin tekonurmikentät
Lisätietoja: Peliaika on 2 x 20 min. Pelaajien määrä 7+1. Turnauksessa pelataan harraste- ja kilpasarja. CampusSport Cup -joukkuelaji.
Osallistumismaksu: 66 € / joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.9.2023

Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.