Hyppää sisältöön

Kesäkausi 1.5.-31.8.2023

CampusSportin kevätkausi päättyy 30.4.2023, jonka jälkeen alkaa erillinen kesäkausi (1.5.-31.8.). Kesän liikuntamaksu opiskelijoille on 37 euroa ja henkilökunnalle 47 euroa. Myös 30 päivän käyttöoikeus (20/25 euroa) on saatavilla kesän ajan. Kesän liikuntamaksut ovat nyt ostettavissa nettisivujemme verkkokaupassa. Tarkemmat ohjeet liikuntamaksun lunastamisesta löytyvät Info-sivulta.

Kesäkauden liikuntatarjonta

– Kuntosalit ovat auki koko kesän.
– Kesäkaudella järjestetään ohjattuja tunteja ja palloiluvuoroja 2.5.–16.6. välisenä aikana. Kesän liikunta-aikataulu löytyy nettisivujemme liikunta-aikataulusta valitsemalla välilehdeksi/liikuntapaikaksi ”Kesä 2023”. Liikuntavuoron paikan ja tuntikuvauksen saat näkyviin klikkaamalla vuoron nimeä.
– Muut liikuntavuorot päättyvät 16.6., mutta Educariumilla on tarjolla runsaasti sulkapallo- ja pickleball-vuoroja koko kesän ajan, 31.8. asti. Sulkapallo- ja pickleball-vuorot ovat näkyvissä ainoastaan sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Niitä et siis löydä nettisivujen liikunta-aikataulusta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalveluajat 2.5.-16.6. Educariumilla (Assistentinkatu 5):
ma klo 16.30-19.00
ti klo 17.30-20.00
ke klo 16.30-19.00
to klo 16.30-18.00
pe klo 15.30-18.00

Asiakaspalveluajat 2.5.-16.6. Sport Sirkassa (Sirkkalankatu 13):
ma ja ti klo 15.30-18.00
ke klo 15.30-19.00
to klo 16.30-19.00

Asiakaspalveluajat 19.6.-31.8. Educariumilla:
ma ja to klo 15.00-17.00

Mikäli asiasi ei vaadi käyntiä asiakaspalvelupisteellä, saat meihin parhaiten yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@www.campussport.fi.
Huom! Ei asiakaspalvelua helatorstaina 18.5.

Ohjeita kesäkaudelle

– Liikunta-aikataulun mahdollisista muutoksista tiedotetaan nettisivujemme uutisosion viikkokohtaisessa uutisessa (esim. Tuntimuutokset vko 18). Huom! Kaikki liikunta-aikataulun mukaiset vuorot on peruttu helatorstaina 18.5. Kuntosalit ovat avoinna normaalisti.

– Liikuntavuorojen paikoista 70 % voi varata ennakkoon ja loput paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Sulkapallo- ja padel-vuoroilla kaikki kentät / paikat ovat varattavissa ennakkoon. Viikkotunnille voi varata paikan 7 vuorokautta ennen tuntia CampusSportin sähköisessä järjestelmässä. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa.

– Paikkavaraus tunneille ja vuoroille tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Esteen sattuessa varaus tulee peruttaa sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 2 tuntia ennen tunnin tai vuoron alkua. Varausta ei ole tämän jälkeen mahdollista peruttaa edes sähköpostitse tai puhelimitse. Paikkavaraus tulee vahvistaa liikuntatilassa itsepalvelupäätteellä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Pelkkä tagin näyttäminen lukijaan ei riitä, vaan varattu aika tulee valita ja vahvistaa kosketusnäytöllä.

– Liikuntatiloihin tulee saapua viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jotta ehdit siirtyä liikuntasaliin ja hakea tarvittavat välineet ajoissa. Liikuntasalin ovi suljetaan tunnin alkaessa eikä sen jälkeen pääse enää sisään.

– Mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa, käy katsomassa nettisivuiltamme ohjeet tiloihin kulkemisesta sekä kuvat sisäänkäynneistä: https://www.campussport.fi/fi/tilat-2/tilat/

– Jokaisella liikuntapalvelujen käyttäjällä tulee olla tagi, sillä se toimii sähköisenä avaimena ja tunnistautumisvälineenä. Tagi aktivoidaan käyttöön CampusSportin asiakaspalvelupisteellä. Jos tulet aktivoimaan tagin samalla kun osallistut tunnille, suosittelemme tulemaan paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen tunnin alkamista.

– Educariumilla on tarjolla sulkapallo- ja pickleball-vuoroja koko kesäkauden ajan. Yhdellä kentällä voi pelata 2-4 pelaajaa ja kenttävaraus tulee tehdä etukäteen. Kaikkien pelaajien nimet (etu- ja sukunimi) tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä ja kaikilla pelaajilla pitää olla liikuntamaksu maksettuna. Ainoastaan varauksen tehnyt henkilö vahvistaa varauksen kosketusnäytöllä ennen vuoron alkua, muut pelaajat eivät tee vahvistusta. Liikuntatilassa on saatavilla sulkia ja mailoja. Pelaajat vastaavat itse verkon asentamisesta vuoron alussa ja purkamisesta vuoron lopussa. Pickleballia pelataan ainoastaan voimistelusalin puolella ja niillä vuoroilla, joiden nimessä on mainittu “Pickleball”. Voimistelusalin ja liikuntasalin välinen verho tulee laskea alas pickleballia pelattaessa, jotta pallot eivät vieri sulkapallokentille.

CS 14.4.2023