Hoppa till innehåll

Tävlingsinformationen för säsongen 2023-2024 är publicerad

Tävlingsinformationen för säsongen 2023-2024 är publicerad och anmälningen till första tävlingarna har börjat. Vi arrangerar under läsåret turneringar och tävlingsserier i många olika grenar.

Man kan delta i tävlingarna även fastän man inte är medlem av CampusSport. Det räcker med att man är studerande eller personal vid en Åbo-högskola. Vem som helst kan samla ihop ett lag t.ex. från den egna kamratskapskretsen eller studerandeorganisationen och komma med och tävla. I turneringarna finns det, beroende på grenen, motions- och tävlingsserie.

Mer information om tävlingarna hittar du på Tävlingar-sidan. De enskilda tävlingarnas uppgifter och deltagaravgifter hittar du på Grenar-sidan. Du kan anmäla dig till önskad tävling på Anmälan-sidan.

Säsongen börjar med en fotbollsturnering:

Tidpunkt: På vardagarna kl. 14-21 fr.o.m. den 11.9.2023. Turneringens uppskattade längd är 3-4 veckor.
Plats: Åbo stads konstgräsplaner
Övrig information: Matchtiden är 2 x 20 min. Antalet spelare är 7 + 1. Spelas motions- och tävlingsserie. CampusSport Cup lagsport.
Deltagaravgift: 66€/lag
Sista anmälningsdag: 3.9.2023

Våra tävlingar är en del av CampusSport Cupen, som är en tävlingsserie bestående av flera olika grenar, som sträcker sig över hela perioden. Lagen, som deltar i Cupen samlar poäng enligt placeringen i de olika turneringarna. Man måste inte delta i Cupen, man kan bra delta också i en enskild turnering.