Hoppa till innehåll

Sommarperioden 1.5-31.8.2023

CampusSports vårtermin avslutas 30.4.2023, varefter CampusSports sommarperiod tar vid (1.5-31.8). Sommarens motionsavgift är för studerande 37 euro och för personalen 47 euro. Även 30 dagars användarrätten (20/25 euro) finns att få under sommaren. Sommarens motionsavgifter kan nu köpas från våra webbsidors nätbutik. Närmare direktiv över betalningen av motionsavgiften hittas på sidan Info.

Sommarperiodens motionsutbud

– Gymmen är öppna hela sommaren.
– Under sommarperioden arrangeras ledda timmar och bollspelsturer under perioden 2.5–16.6. Sommarens motionstidtabell hittas genom att välja som mellanblad/motionsplats ”Sommaren 2023”. Motionsturens plats samt timbeskrivningen fås fram genom att klicka på timmens/turens namn.
– De övriga motionspassen avslutas den 16.6, men i Educarium erbjuds rikligt med badminton- och pickleballturer hela sommaren, ända till 31.8. Badminton- och pickleballturerna syns endast i det elektroniska tidsbokningssystemet. Du hittar dem alltså inte i motionsschemat på webben.

Kundbetjäningstiderna

Kundbetjäningstiderna 2.5-16.6 i Educarium (Assistentgatan 5):
må kl. 16.30-19.00
ti kl. 17.30-20.00
on kl. 16.30-19.00
to kl. 16.30-18.00
fr kl. 15.30-18.00

Kundbetjäningstiderna 2.5-16.6 Sport Sirkka (Sirkkalagatan 13):
må och ti kl. 15.30-18.00
on kl. 15.30-19.00
to kl. 16.30-19.00

Kundbetjäningstiderna 19.6-31.8 i Educarium (Assistentgatan 5):
må och to kl. 15.00-17.00

Ifall ditt ärende inte kräver ett besök vid kundbetjäningen får du bäst kontakt med oss genom att skicka e-post till adressen info@www.campussport.fi.
Obs! Ingen kundbetjäning på Kristi Himmelsfärdsdagen den 18.5.

Övrig information om sommarperioden

– Vi informerar om möjliga ändringar i motionsschemat på våra webbsidor i den veckovisa nyheten i nyhetssektionen (t.ex. Ändringar i schemat vecka 18). Obs! Samtliga turer i motionsschemat är inhiberade på Kristi Himmelsfärdsdagen den 18.5. Gymmena är normalt öppna.

– Av platserna till motionsturer kan 70 procent bokas i förväg via det elektroniska bokningssystemet och resten av platserna delas ut i ankomstordning. Till badminton- och padelturerna kan alla planer bokas i förväg. Man kan boka en plats i CampusSports elektroniska system till varje CampusSports veckopass 7 dygn före passet börjar. Varje användare kan samtidigt ha fyra (4) bokningar och fem (5) köplatser.

– En platsbokning bör göras senast 30 minuter innan timmen eller turen börjar. Vid förhinder ska man avboka sin bokning via det elektroniska systemet senast 2 timmar före passet börjar. Bokningen är inte möjlig att inhibera efter det här ens per email eller telefon. Platsbokningen ska bekräftas vid självbetjäningsterminalen senast 10 minuter före passet börjar. Gymbokningen bör bekräftas på motionsutrymmets display. Det räcker inte med att visa tagen mot läsaren utan den bokade tiden bör väljas och bekräftas på displayen.

– Till motionsutrymmena bör man anlända senast 10 minuter innan timmen börjar, så att du i tid hinner förflytta dig till motionssalen och hämta de behövliga redskapen. Motionssalens dörr stängs då timmen börjar och efter det kommer man inte mera in.

– Ifall du första gången kommer på plats, kolla på våra webbsidor direktiven hur man förflyttar sig i våra utrymmen samt bilderna på våra ingångar: https://www.campussport.fi/sv/lokaler-2/lokaler/

– Alla användare av motionstjänster bör ha en tag, för den fungerar som elektronisk nyckel och igenkänningsredskap. Om du kommer för att aktivera tagen samtidigt som du skall delta i en timme så rekommenderar vi att du kommer på plats senast 20 minuter innan timmen börjar.

– I Educarium erbjuds badminton- och pickleballturer under hela sommarperioden. På en plan kan 2-4 spelare spela och spelplanen ska bokas i förväg. Alla spelares namn (för- och efternamn) bör anmälas i samband med bokningen. Alla spelare skall ha motionsavgiften betald. Endast den person, som gjort bokningen bekräftar bokningen på displayen, de övriga spelarna bekräftar inte. Racketar och fjäderbollar finns i motionsutrymmet. Spelarna ansvarar själva för uppsättningen av nätet i början av turen och för borttagandet i slutet av turen. Pickleball spelas endast i gymnastiksalen och på turerna som är nämnda ”Pickleball”. Draperiet som avskiljer gymnastik- och motionssalen bör dras ner då det spelas pickleball så att inte bollarna rullar på badmintonplanerna.

CS 14.4.2023