Hyppää sisältöön

Kevään viimeiset kilpailut: yleisurheilu, kaukalojalkapallo

Yleisurheilussa ja kaukalojalkapallossa kisataan huhtikuun loppupuolella. Ilmoittautuminen molempiin kilpailuihin on käynnissä: https://www.campussport.fi/fi/kilpailut/ilmoittautuminen/

Yleisurheilu
Aika: 20.4.2022 klo 14 alkaen
Paikka: Paavo Nurmi Stadion, Urheilupuisto (Paavo Nurmen puistotie 9)
Lisätietoja: Viisiottelu, lajeina ovat 100m ja 1500m juoksut, moukarin- ja keihäänheitto sekä pituushyppy. Välineet saa lainaan kilpailupaikalla. Voit tulla kokeilemaan lajeja, vaikka et osallistuisi kilpailuun (ilmoittautuminen ja maksu kuten kilpailuun osallistuvilla).
Osallistumismaksu: 8€/osallistuja
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 13.4.2022

Kaukalojalkapallo
Aika: 28.4.-29.4.2022 klo 14-22 välisenä aikana
Paikka: Parkin kenttä (Tuureporinkatu 2)
Lisätietoja: Kentällä viisi pelaajaa ja maalivahti. Peliaika 2 x 15 min. suoraa aikaa. CampusSport Cup -joukkuelaji.
Osallistumismaksu: 66€/joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.4.2022

Järjestämme lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista. Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja. Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

Lisätietoa kilpailuista Kilpailut-sivulla.

CS 31.3.2022