Hyppää sisältöön

Tyyssija-kuntosali aukeaa 28.3.

CampusSportin uusi Tyyssija-kuntosali avataan käyttöön ma 28.3.2022 klo 14! Kuntosali sijaitsee saman nimisessä TYS:n rakennuksessa ylioppilaskylässä osoitteessa Inspehtorinkatu 12, Turku. Kuntosali sijaitsee talon C-rapussa katutasossa. Kuntosali on auki ma-su klo 6–23.

Tyyssijan kuntosali soveltuu kaikenlaiseen treenaamiseen. Laitevalikoima on monipuolinen. Tavallisimpien lihaskuntolaitteiden lisäksi salilta löytyy mm. nyrkkeilysäkki, leuanvetotanko, pegboard-tappiseinä, toiminnallinen juoksumatto HiitMill sekä muita toiminnalliseen treeniin soveltuvia välineitä. Aerobiseen harjoitteluun käytettävissä on juoksumatto, crosstrainer, soutulaite, hiihtoergometri ja kaksi spinning-pyörää. Lisäksi salilta löytyy vapaata treenitilaa. Valkoisella viivalla merkatun vapaapainoalueen lattiamateriaali on muuta lattiaa joustavampi, joten se soveltuu myös isoilla painoilla tehtäviin vapaapainotreeneihin. Kuntosali on kooltaan 268 m2. Kaikki kuntosalin välineet eivät ole vielä saapuneet, joten välineistö päivittyy kevään aikana.

Tyyssijan kuntosalilla ei ole käytössä ajanvarauksia eikä henkilömäärärajoitusta. Testaamme kuntosalilla GymPlus-palvelua, jonka avulla nettisivultamme voi seurata kuntosalin reaaliaikaisia kävijämääriä. GymPlus-seuranta lisätään lähipäivinä nettisivujemme Kuntosalit-sivulle.

GymPlus-palvelun tuottamisen mahdollistaa valvontakameroiden kuvista muodostuva rekisteri. GymPlus:n kuva-aineisto analysoidaan konenäön sovellutuksin kuntosalilaitteiden ja -tilojen käyttöasteiden määrittämiseksi. Rekisteristä ei luovuteta tietoja siten, että tietty henkilö on niistä tunnistettavissa. Tarkempi rekisteriseloste on luettavissa suomeksi ja englanniksi kuntosalin seinältä.

CS 24.3.2022