Hyppää sisältöön

Lenkki, sauna ja kylmäuintia Ispoisissa 1.4.

Talviuinti on edullinen, sosiaalinen ja luonnonläheinen harrastus, joka saa veren kiertämään, hormonit liikkeelle ja terveyden kukoistamaan. Laji tarjoaa sekä turvallista extremeä että rentouttavaa mindfulnessia. Talviuintia harrastaa jopa 720 000 suomalaista ja yli 400 000 on kiinnostunut lajista. (Lähde: Suomen Latu)

Tervetuloa lenkille ja kylmäuimaan liikuntatuutoreiden kanssa perjantaina 1.4.2022. Lähtö lenkille klo 17.30 Ispoisten uimarannalta Turun Avantouimareiden saunalta (Rykmentintie 51). Uimarannalle pääset linja-autolla numero 13, joka lähtee klo 17.07 kauppatorilta.

Lenkkeilijät jakautuvat kahteen ryhmään: toinen liikkuu kävellen, toinen rauhallisesti hölkäten. Lenkin kesto on noin puoli tuntia. Uintivarusteet voi jättää saunalle lenkin ajaksi. Voit halutessasi osallistua myös pelkkään kylmäuintiin. Tässä tapauksessa voit tavata ryhmän saunalla noin klo 18. Osallistujat maksavat itse saunamaksun 5,50€ lipunmyyntiin. Sinun ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua osallistuaksesi. Sauna on avoinna myös muille käyttäjille liikuntatuutoreiden tapahtuman aikana. Saunassa ja uimassa saa olla niin kauan kuin haluaa.

Varustaudu lenkkeilyyn sopivilla vaatteilla ja kengillä. Ota mukaan vesipullo, uimapuku, pyyhe, päähine sekä halutessasi tossut laiturilla kulkemista varten. Jos et ole aiemmin käynyt kylmäuimassa, tutustu Turun Avantouimareiden ohjeisiin: https://www.turunavantouimarit.fi/talviuinti/

CS 23.3.2022