Hyppää sisältöön

Tulevat kilpailut: sähly, pesäpallo, Cooper-testi

Järjestämme lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista. Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja. Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

Kauden 2021-2022 kilpailukalenterista (pdf-tiedosto) näet kaikki tulevan kauden kilpailut. Lisätietoa kilpailuista Kilpailut-sivulla. Ilmoittautuminen: https://www.campussport.fi/fi/kilpailut/ilmoittautuminen/

Sähly
Aika: Arkisin klo 10-18 välisenä aikana 4.4.2022 alkaen. Turnauksen arvioitu kesto 3-4 viikkoa.
Paikka: Educarium (Assistentinkatu 5)
Lisätietoja: Peliaika 2 x 15min suoraa aikaa. Pelaajia on kentällä samanaikaisesti kolme. Ei maalivahteja. Turnauksessa pelataan kilpa- ja harrastesarja. CampusSport Cup -joukkuelaji. Osallistumismaksu: 66€/joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 28.3.2022

Pesäpallo
Aika: Arkisin klo 10-16 välisenä aikana 11.4.2022 alkaen. Turnauksen arvioitu kesto on kaksi viikkoa. Paikka: Kupittaan pesäpallostadion (Lemminkäisenkatu 11)
Lisätietoja: Pelivälineet saa lainaksi paikan päältä. Turnauksessa pelataan kilpa- ja harrastesarja. CampusSport Cup -joukkuelaji.
Osallistumismaksu: 66€/joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.4.2022

Cooper-juoksutesti
Aika: 11.4.2022 klo 17 alkaen
Paikka: Paavo Nurmi Stadion, Urheilupuisto (Paavo Nurmen puistotie 9)
Lisätietoja: Juoksutestiin voi osallistua, vaikka ei osallistuisi kilpailuun.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 4.4.2022

CS 16.3.2022