Hoppa till innehåll

Kommande tävlingar: unihoc, boboll, Coopertest

Vi arrangerar under läsåret turneringar och tävlingsserier i många olika grenar. Man kan delta i tävlingarna även fastän man inte är medlem av CampusSport. Det räcker med att man är studerande eller personal vid en Åbo-högskola. Vem som helst kan samla ihop ett lag t.ex. från den egna kamratskapskretsen eller studerandeorganisationen och komma med och tävla. I turneringarna finns det, beroende på grenen, motions- och tävlingsserie. Våra tävlingar är en del av CampusSport Cupen, som är en tävlingsserie bestående av flera olika grenar, som sträcker sig över hela perioden. Lagen, som deltar i Cupen samlar poäng enligt placeringen i de olika turneringarna. Man måste inte delta i Cupen, man kan bra delta också i en enskild turnering.

Ladda ner tävlingstidtabellen för läsåret 2021-2022 (pdf-dokument). Mer information om tävlingarna på sidan Tävlingar. Anmäl dig här: https://www.campussport.fi/sv/tavlingar/anmalan/

Unihoc
Tidpunkt: Vardagar kl. 10-18 f.o.m. den 4.4.2022. Turneringens uppskattade längd är 3-4 veckor. Plats: Educarium (Assistentgatan 5)
Övrig information: Matchtiden 2 x 15 min, inte effektiv. Tre spelare på planen, ingen målvakt. Spelas tävlings- och motionsserie. CampusSport Cup lagsport.
Deltagaravgift: 66€/lag
Sista anmälningsdag: 28.3.2022

Boboll
Tidpunkt: Vardagar kl. 10-16 f.o.m. den 11.4.2022. Turneringens uppskattade längd är två veckor. Plats: Kuppis bobollsstadion (Lemminkäinengatan 11)
Övrig information: Spelutrustningen finns på plats. Spelas tävlings- och motionsserie. CampusSport Cup lagsport.
Deltagaravgift: 66€/lag
Sista anmälningsdag: 3.4.2022

Coopertest
Tidpunkt: 11.4.2022 kl. 17
Plats: Paavo Nurmi stadion i Idrottsparken (Paavo Nurmis allé 9)
Övrig information: Man kan delta i testet fastän man inte deltar i själva tävlingen.
Deltagaravgift: Ingen deltagaravgift
Sista anmälningsdag: 4.4.2022

CS 16.3.2022