Info

Vi arrangerar under läsåret turneringar och tävlingsserier i många olika grenar. Man kan delta i tävlingarna även fastän man inte är medlem av CampusSport. Det räcker med att man är studerande eller personal vid en Åbo-högskola. Vem som helst kan samla ihop ett lag t.ex. från den egna kamratskapskretsen eller studerandeorganisationen och komma med och tävla. I turneringarna finns det, beroende på grenen, motions- och tävlingsserie.

I varje tävling och turnering finns en skild deltagaravgift. I lagtävlingarna är avgiften en lagavgift och i de individuella grenarna en personlig avgift. I lagsporterna är det kontaktmannen som anmäler hela laget, de tävlande behöver inte skilt anmäla sig. Betalning sker efter att det blivit bekräftat att turneringen blir av.

Ladda ner tävlingstidtabellen för läsåret 2021-2022 (pdf-dokument) här. De enskilda tävlingarnas uppgifter och deltagaravgifter hittar du på Sports-sidan. Våra tävlingar är en del av CampusSport Cupen, som är en tävlingsserie bestående av flera olika grenar, som sträcker sig över hela perioden. Lagen, som deltar i Cupen samlar poäng enligt placeringen i de olika turneringarna. Man måste inte delta i Cupen, man kan bra delta också i en enskild turnering.

Spelarna samt domarna i CampusSports tävlingsverksamhet är inte försäkrade.