Hoppa till innehåll

Tyyssija-gymmet öppnar 28.3

CampusSports nya Tyyssija-gym öppnas må 28.3.2022 kl. 14! Gymmet är beläget i TYS-byggnad med samma namn i Studentbyn på adressen Inspektorsgatan 12, Åbo. Gymmet är beläget i C-trappan på gatuplan. Gymmet är öppet må-sö kl. 6-23.

Tyyssija-gymmet lämpar sig för all slags träning. Utrustningen är mångsidig. Förutom de vanligaste muskelkonditionsanläggningarna finns det i salen boxningssäck, räckhävstång, pegboard-tappvägg, funktionell löpmatta HiitMill samt övriga redskap lämpade för funktionell träning. För aerobisk träning finns det löpmatta, crosstrainer, roddmaskin, skidergometer och två spinningcyklar. Dessutom finns det i salen fritt träningsutrymme. Området för fria vikter, som är märkt med en vit linje har ett golvmaterial, som är flexiblare än det övriga golvet, således lämpar det sig även för träning med större fria vikter. Alla gymmets redskap har inte ännu kommit, redskapen uppdateras under våren.

I Tyyssija-gymmet är inga bokningar och personbegränsningar i bruk. Vi testar på gymmet GymPlus-tjänsten, med vars hjälp man kan från våra webbsidor följa med antalet besökare i gymmet i realtid. GymPlus uppföljningen läggs till under de närmaste dagarna på våra webbsidor på Gym-sidan.

Producerandet av GymPlus-tjänsten möjliggörs av ett register som formas av fotona på övervakningskamerorna. GymPlus bildmaterialet analyseras med applikationer från maskinsynen för att fastställa gymanläggningarnas och utrymmenas beläggningsgrad. Från registret lämnas inga uppgifter så att någon viss person där kan kännas igen. En noggrannare registerförklaring finns att läsa på finska och engelska på gymmets vägg.

CS 24.3.2022