Hyppää sisältöön

Aurum

Osoite: Henrikinkatu 2, Turku

Aukioloajat: ma-su klo 6.00-23.00 (sisään 22.30 mennessä)

Palvelut: kuntosali
Pukuhuone- ja peseytymistilat: kyllä, myös suihkullinen yksilöpukuhuone käytettävissä
Säilytyslokerot: Kuntosalin puolella on avaimella lukittavia säilytyslokeroita. Lokeroissa on kiinteä lukko, eikä niiden käyttö vaadi kolikkoa. Kuntosalin sisäänkäyntiä vastapäätä sekä pukuhuoneissa on lisäksi säilytyslokeroita ja -kaappeja, jotka lukitaan ja avataan käyttäjän itse määrittelemällä koodilla. Lokero avautuu automaattisesti kahdeksan tuntia sen lukitsemisen jälkeen. Lokeroihin mahtuu reppu.
Kulkuohjeet: Kuntosali sijaitsee talon kellarikerroksessa ja sinne kuljetaan rakennuksen pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella olevasta ovesta.
Esteettömyystiedot: avaa erillinen pdf-tiedosto
Asiakaspalveluajat: ei asiakaspalvelua

Kuntosalineuvonta: Kuntosalineuvonnat ovat kesätauolla ja jatkuvat jälleen 2.9.2024.
Poikkeukset kuntosalin aukioloajoissa:

Kuntosalin kuvaus: Aurumin kuntosali soveltuu kaikenlaiseen treenaamiseen. Salilla on runsaasti vapaata treenialuetta, joka soveltuu toiminnalliseen harjoitteluun. Kuntosalilta löytyy paljon toiminnalliseen harjoitteluun sopivaa välineistöä, kuten nyrkkeilysäkki, voimaköysi, boxmaster-nyrkkeilylaite ja TRX. Lisäksi salilta löytyy lihaskuntoharjoitteluun soveltuvia kuntosalilaitteita ja vapaita painoja. Aerobiseen harjoitteluun käytettävissä on kaksi juoksumattoa, crosstrainer, soutulaite ja kaksi spinning-pyörää.

Kuntosaleilla tulee noudattaa CampusSportin kuntosalietikettiä (pdf).