Hyppää sisältöön

Luontoretki Katariinanlaakson luontopolulle 24.10.2023

Liikuntatuutorit järjestävät retken Katariinanlaakson luontopolulle tiistaina 24.10.2023 klo 16 alkaen. Reitin pituus on 2-3 kilometriä ja retken kesto noin 1–2 tuntia. Retki on ilmainen ja avoin kaikkien turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille. CampusSportin liikuntamaksun ei tarvitse olla maksettuna. Ei ennakkoilmoittautumista. Kovan sateen sattuessa tapahtuma perutaan. Nuotiopaikkaa ei ole, mutta pieniä eväitä voidaan nauttia retken lomassa. Retken loppuvaiheessa saattaa jo hämärtää, joten voit halutessasi ottaa taskulampun mukaan.

Katariinanlaaksoon pääset busseilla numero 9 ja 13. CampusSportin liikuntatuutorit saapuvat paikalle bussilla numero 9, joka lähtee klo 15.35 kauppatorin laiturilta A7. Tunnistat tuutorit liiveistä, joissa lukee ”Sports tutor”. Jokainen maksaa oman bussimatkansa, joten varaathan käteistä tai maksukortin mukaan. Jäämme pois bussista Rykmentintien pysäkillä numero 1454 noin klo 16. Mikäli et tule samalla bussilla tuutoreiden kanssa, voit liittyä mukaan ryhmään Rykmentintien pysäkillä. Retken jälkeen on mahdollista palata kauppatorille yhdessä tuutoreiden kanssa.

Tapahtuman esteettömyystiedot: Reitti on pääosin helppokulkuinen, mutta se ei ole esteetön. Tarvittaessa jakaudutaan useampaan pienryhmään kävelynopeuden mukaan.