Hyppää sisältöön

Muutoksia sulkapallovuorojen käytännöissä

Olemme tehneet asiakaspalautteiden perusteella muutoksia sulkapallovuorokäytäntöihin.

Tarjoamme edelleen sulkapallovuoroja, joihin tullaan pelaamaan niin sanotusti omalla porukalla siten, että yksi henkilö tekee varauksen koko kentästä. Lisäksi tarjoamme vuoroja, joille jokainen pelaaja tekee henkilökohtaisesti oman varauksensa. Näin sulkapalloa pääsee pelaamaan myös, vaikka ei olisi omaa pelikaveria tai -porukkaa. Pickleball-vuoroilla varaus koskee edelleen koko kenttää. Vuoron nimi on kuitenkin vaihtunut ”Pickleball-kentäksi”.

Huomioithan, että varaukset eivät ole käytössä ilmaisilla kokeiluviikoilla 4.9.-17.9.2023.

Syksyn liikunta-aikataulussa on tarjolla seuraavat sulkapallovuorot:

Sulkapallokenttä

Sulkapallon omatoiminen pelivuoro. Ei ohjaajaa. Yhdellä kentällä voi pelata 2-4 pelaajaa ja kenttävaraus tulee tehdä etukäteen. Yksi henkilö varaa koko kentän. Kaikkien pelaajien nimet (etu- ja sukunimi) tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä ja kaikilla pelaajilla pitää olla liikuntamaksu maksettuna. Ainoastaan varauksen tehnyt henkilö vahvistaa varauksen kosketusnäytöllä ennen vuoron alkua, muut pelaajat eivät tee vahvistusta. Vahvistus tulee tehdä viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Liikuntatilassa on saatavilla mailoja ja sulkia. Pelaajat vastaavat itse verkon asentamisesta vuoron alussa ja purkamisesta vuoron lopussa. Liikuntasaliin ei saa mennä ennen oman vuoron alkua.

Sulkapallo

Sulkapallon omatoiminen pelivuoro. Ei ohjaajaa. Varaus on henkilökohtainen eli jokaisen pelaajan pitää varata itse oma paikkansa ja vahvistaa varaus kosketusnäytöllä ennen vuoron alkua. Vahvistus tulee tehdä viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Vuoroilla pelataan osallistujamäärästä riippuen joko kaksin- tai nelinpeliä. Educariumin vuoroilla on käytössä kolme kenttää ja Normaalikoulun vuoroilla viisi kenttää. Liikuntatiloissa on saatavilla mailoja ja sulkia. Pelaajat vastaavat itse verkon asentamisesta vuoron alussa ja purkamisesta vuoron lopussa. Liikuntasaliin ei saa mennä ennen oman vuoron alkua.