Hyppää sisältöön

Ohjeita liikuntavuoroille osallistumiseen ja liikuntatiloissa toimimiseen

Kevätkausi on tuonut mukanaan paljon uusia CampusSportin käyttäjiä – tervetuloa! Tässä kertauksena niin uusille kuin vanhoille asiakkaille tärkeimmät ohjeistukset. Noudattamalla näitä takaat miellyttävän treenin sekä itsellesi että muille.

– Yhteisön fyysinen ja henkinen turvallisuus on yksi CampusSportin toimintaa ohjaavista periaatteista. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää. Edellytämme kaikkien palveluita käyttävien sitoutuvan periaatteisiimme.

– Pukeudu asianmukaisesti. Tarvitset mukaasi liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat jalkineet tai sukat, vesipullon ja hikipyyhkeen.

– Liikuntatiloissa ei saa käyttää ulkokenkiä, koska saliin kulkeutuu niiden mukana likaa. Jätä kengät heti ulko-ovella olevaan kenkätelineeseen, jos sellainen on tarjolla (mm. Formis, Iskeri, Roddis, Sport Sirkka ja Tyyssija).

– Paikkavaraus tulee vahvistaa liikuntatilan kosketusnäytöllä viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Suosittelemme paikalle saapumista viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkua myös silloin, kun sinulla ei ole varausta. Liikuntavuorot alkavat täsmällisesti aikataulussa ilmoitettuna kellonaikana. Käytettävät välineet pitää olla haettuna ennen vuoron alkamista. Myöhässä saapuneita ei päästetä liikuntasaliin. Tulethan siis hyvissä ajoin paikalle erityisesti Educariumin vuoroilla, sillä tuntien osallistujamäärät ovat isoja ja asiakaspalvelutiskille saattaa muodostua jonoa.

– Jokainen huolehtii käyttämiensä välineiden poisviennistä ja puhdistamisesta niin liikuntavuoroilla kuin kuntosaleilla. Ohjatuilla tunneilla välineitä ei saa kuljettaa turvallisuussyistä pois ennen kuin tunti on päättynyt.

– Anna muille treenirauha. Vältä turhaa keskustelua ohjattujen tuntien aikana.

– Puhelinta ei saa käyttää tunnin aikana. Älä kuvaa muita ilman lupaa.

Luethan CampusSportin käyttösäännöt kokonaisuudessaan. Uusien asiakkaiden kannattaa tutustua huolellisesti erityisesti ajanvarauskäytäntöihin.