Hyppää sisältöön

Padel-lajikokeilu 28.11.2023

CampusSport järjestää lajikokeilun padelista tiistaina 28.11.2023. Padel on hauska ja sosiaalinen pallopeli, jota pelataan yleensä neljän hengen ryhmissä. Lajikokeilu alkaa valmentajan pitämällä lyhyellä opetuksella, mutta pääpaino on pelaamisessa. Lajikokeilu on suunnattu henkilöille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta lajista.

Lajikokeilu pidetään Boost Sports Clubin tiloissa osoitteessa Vähäheikkiläntie 64, Turku. Lajikokeilu järjestetään kahdessa ryhmässä: klo 14.00–15.30 ja klo 15.30–17.00. Kumpaankin ryhmään mahtuu korkeintaan kahdeksan osallistujaa. Lajikokeilu toteutuu vain, jos osallistujia on vähintään neljä.

Lajikokeilun hinta on 15 euroa. Maila- ja pallovuokra sisältyy hintaan. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät kortti, MobilePay ja kaikki liikuntaedut. Osallistuminen ei edellytä CampusSportin liikuntamaksun maksamista.

Ilmoittaudu lajikokeiluun CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä pe 24.11. klo 12 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti: 1. Valitse nettisivuilla oleva linkki ”Varaa tunti”, 2. Kirjaudu sisään oman korkeakoulusi HAKA-tunnuksilla, 3. Valitse toimipiste: Muut / Other, 4. Valitse tyyppi: Liikuntavuorot, 5. Valitse palvelu: Lajikokeilu: padel, 6. Valitse päivämäärä: 28.11.

Tarvitset mukaasi lajikokeiluun sisäpelikengät/lenkkarit, juomapullon ja sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet. Ota mukaan myös pyyhe, jos haluat käyttää Boost Sports Clubin suihkuja tai saunaa, jotka ovat lajikokeiluun osallistuvien käytössä.