Hoppa till innehåll

Padel-pröva på tillfälle 28.11.2023

CampusSport arrangerar ett pröva på tillfälle i padel tisdagen den 28.11.2023. Padel är ett roligt och socialt bollspel, som vanligtvis spelas i grupper på fyra personer. Tillfället inleds med en kort lektion av tränaren, men huvudvikten är i spelandet. Tränaren talar finska och engelska. Pröva på tillfället är riktat till personer, som har liten eller ingen erfarenhet alls av grenen.

Pröva på tillfället hålls i Boost Sports Clubs utrymmen på adressen Lillheikkilävägen 64, Åbo. Pröva på tillfället arrangeras i två grupper: kl. 14.00-15.30 och kl. 15.30-17.00. I vardera gruppen ryms högst åtta deltagare. Pröva på tillfället förverkligas endast om det finns minst fyra deltagare.

Priset för pröva på tillfället är 15 euro. Hyran för racket och bollar ingår i priset. Deltagaravgiften betalas på plats. Som betalningsmedel duger kort, MobilePay samt alla motionsförmåner. Motionsavgiften behöver inte vara betald.

Anmäl dig till pröva på tillfället i CampusSports elektroniska tidsbokningssystem senast fr. 24.11 kl. 12. Anmälan är bindande.

Anmälan görs enligt följande: 1. Välj på webbsidan ”Boka timme”, 2. Logga in med den egna högskolans HAKA-kod, 3. Välj plats: Muut / Other, 4. Välj typ: Liikuntavuorot / Sports shifts, 5. Välj tjänst: Lajikokeilu: padel / Sport try out: padel, 6. Välj datum: 28.11.

Du behöver till pröva på tillfället inomhustossor/joggingskor, drickaflaska och lämpliga kläder för inomhusmotion. Tag med handduk ifall du vill nyttja Boost Sports Clubs duschar och bastu, som är tillgängliga för deltagarna i pröva på tillfället.