Hyppää sisältöön

Saunomista ja kylmäuintia Ispoisissa 17.2.2024

Tervetuloa kylmäuimaan ja saunomaan liikuntatuutoreiden kanssa lauantaina 17.2.2024 klo 12.15 alkaen.

Talviuinti on edullinen, sosiaalinen ja luonnonläheinen harrastus, joka saa veren kiertämään, hormonit liikkeelle ja terveyden kukoistamaan. Laji tarjoaa sekä turvallista extremeä että rentouttavaa mindfulnessia. Talviuintia harrastaa jopa 720 000 suomalaista.
-Suomen Latu

Paikkana on Ispoisten uimarannalla oleva Turun Avantouimareiden sauna (Rykmentintie 51, Turku). Uimarannalle pääset linja-autolla numero 13, joka lähtee klo 11.50 kauppatorilta pysäkiltä C2. Liikuntatuutorit kulkevat myös linja-autolla. Tunnistat heidät CampusSportin liiveistä. Voit myös halutessasi tavata ryhmän vasta saunalla noin klo 12.15.

Osallistujat maksavat itse oman bussilippunsa sekä saunamaksun (7€) Avantouimareiden lipunmyyntiin. Sinun ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua osallistuaksesi. Saunassa ja uimassa saa olla niin kauan kuin haluaa. Sauna on avoinna myös muille käyttäjille liikuntatuutoreiden tapahtuman aikana.

Ota mukaan vesipullo, uimapuku, pyyhe, päähine sekä halutessasi tossut laiturilla kulkemista varten. Jos et ole aiemmin käynyt kylmäuimassa, tutustu Turun Avantouimareiden ohjeisiin: https://www.turunavantouimarit.fi/talviuinti/