Hyppää sisältöön

Spring Boost -kampanja 2.4.-29.4.

Tuntuuko keväisin usein siltä, että deadlinet painavat päälle ja energiatasot ovat matalalla? CampusSportin kevätkauden huipentava Spring Boost -kampanja tuo piristystä lukuvuoden loppuun!

Spring Boost -kampanjan toimintaperiaate on yksinkertainen: ansaitset itsellesi CampusSportin upouuden haalarimerkin osallistumalla huhtikuun aikana vähintään kuudelle liikuntavuorolle ja keräämällä niistä leimat leimakorttiin.

Tarkemmat osallistumisohjeet:

  • Kampanja-aika on 2.4.-29.4.2024.
  • Kampanjaan ei ole erillistä osallistumismaksua, mutta CampusSportin liikuntamaksun tulee olla maksettuna.
  • Kampanjan puitteissa ei järjestetä erillisiä liikuntavuoroja, vaan leimoja kerätään CampusSportin liikunta-aikataulun mukaisilta vuoroilta.
  • Leimoja tulee kerätä yhteensä kuusi kappaletta, ja niiden tulla olla vähintään kolmesta eri tuntikategoriasta (tanssi, kehonhuolto, voima, palloilu, syke + kamppailu). Ohjaamattomista palloiluvuoroista ja kuntosalikäynneistä ei saa leimoja.
  • Pidä itse huolta, että saat vuoron jälkeen leiman asiakaspalvelutyöntekijältä. Leimaa ei voi saada enää myöhemmin.
  • Leimakortteja jaetaan Educariumin ja Sport Sirkan asiakaspalvelupisteillä asiakaspalveluaikoina ma 25.3.2024 alkaen. Liikuntamaksun voimassaolo tarkistetaan, kun tulet lunastamaan leimakortin. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.
  • Leimakortteja on jaossa rajattu 500 kappaleen erä (1 kpl / hlö). Tilannepäivitys 11.4.: leimakortteja on vielä jäljellä niin Educariumilla kuin Sport Sirkassa.
  • Kun olet kerännyt kuusi leimaa, vaihda leimakortti haalarimerkkiin Educariumin tai Sport Sirkan asiakaspalvelupisteellä asiakaspalveluaikoina. Haalarimerkit ovat lunastettavissa 22.4.-10.5.2024. Tämän jälkeen haalarimerkkiä ei ole enää mahdollista lunastaa. Jos et halua haalarimerkkiä, vaihtoehtoisena palkintona on CampusSportin heijastin.

Ei muuta kuin kevättä ja Spring Boostia kohti! 😎 Jos jäsenyys on jäänyt vähälle käytölle tai olet jumahtanut samojen lajien pariin, niin nyt on oivallinen hetki hypätä mukaan tai kokeilla uutta. Lisäksi kannattaa muistaa, että ehdit hyvin mukaan myös kokonaan uutena liikkujana! CampusSportin liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa 30 päivän jaksoksi. 30 päivän liikuntamaksu on opiskelijoille 21 euroa ja henkilökunnalle 26 euroa. Voit maksaa liikuntamaksun CampusSportin verkkokaupassa.

Teksti Spring Boost sateenkaarivärien päällä