Hoppa till innehåll

Spring Boost-kampanj 2.4–29.4

Känner du ofta att deadlines närmar sig och energinivåerna är låga under våren? CampusSports Spring Boost-kampanj hämtar med sig glädje till slutet av läsåret!

Principen för kampanjen Spring Boost är enkel: du får CampusSports splitternya halarmärke genom att delta i minst sex motionspass under april och samla stämplar på stämpelkortet.

Närmare anvisningar för deltagande:

  • Kampanjperioden är 2.4-29.4.2024.
  • Det finns ingen separat deltagaravgift för kampanjen, men CampusSports motionsavgift skall vara betald.
  • Det kommer inte att finnas några separata motionsturer inom kampanjen, utan stämplar samlas in från turerna enligt CampusSports motionsschema.
  • Totalt ska sex stämplar samlas in, och de ska vara från minst tre olika kategorier (dans, kroppsvård, styrka, bollspel, pulshöjande motion + kampsport). Man kan inte få stämplar från bollspel utan instruktör och gymbesök.
  • Se till att du får en stämpel av en kundtjänstmedarbetare efter ditt motionspass. Stämpeln kan inte erhållas senare.
  • Stämpelkorten delas ut på Educariums och Sport Sirkkas serviceställen under kundtjänstens öppettider från och med må 25.3.2024. Motionsavgiftens giltighet kontrolleras när du kommer för att lösa in stämpelkortet. Ta med legitimation.
  • Det finns ett begränsat antal på 500 stämpelkort (1 st/person).
  • När du har samlat sex stämplar kan du byta ut stämpelkortet mot ett halarmärke på Educariums eller Sport Sirkkas serviceställe under kundtjänstens öppettider. Halarmärkena kan lösas ut under tiden 22.4.-10.5.2024. Efter detta är det inte längre möjligt att lösa ut halarmärket. Om du inte vill ha ett halarmärke, är det möjligt att välja en CampusSport reflex istället.

Så är det bara att vänta på våren och Spring Boost! 😎 Om ditt medlemskap inte har använts mycket eller om du har fastnat i samma grenar, är det nu ett bra tillfälle att hoppa in och prova på något nytt. Dessutom är det värt att komma ihåg att du kan även hoppa med i kampanjen som en helt ny motionär! CampusSports motionsavgift kan köpas för 30 dagar. Motionsavgiften för 30 dagar är 21 euro för studerande och 26 euro för personal. Du kan betala motionsavgiften i CampusSports nätbutik.

Texten Spring Boost