Hyppää sisältöön

Sulkapallokenttien vakiovuorohaku kesälle 2024 on alkanut

Kesäkauden 2024 sulkapallokenttien vakiovuorohaku on alkanut. Vakiovuoro tarkoittaa omalle ryhmälle varattua kerran viikossa samaan kellonaikaan toistuvaa vuoroa. Sulkapallokenttien vakiovuorohaku tehdään sähköpostitse. Viimeinen hakupäivä on 24.4.

Yksi henkilö voi hakea korkeintaan kahta vuoroa. Vakiovuoroja hakeakseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua, vaan riittää, että opiskelee tai työskentelee turkulaisessa korkeakoulussa. Vakiovuoroilla pelaavista pelaajista 50% tulee olla turkulaisten korkeakoulujen väkeä.

Sulkapallokenttien kesän vakiovuorokausi alkaa to 2.5. ja päättyy la 31.8. Vuoroja on tarjolla Iskerissä arkipäivisin klo 8-22 ja Educariumilla viikonloppuisin klo 10-22. Liikuntasalien osoitteet, kulkuohjeet, tilakuvaukset ja esteettömyystiedot löytyvät Vuokrattavat tilat -sivulta. Huomioi, että vakiovuorot on peruttu arkipyhinä kaikissa liikuntatiloissa.

Hinnasto (45 tai 55 minuutin viikoittainen vakiovuoro)

Iskeri 96 € / kausi
Educarium 182 € / kausi

Hakuohjeet

Lähetä sähköposti osoitteeseen petri.kuokkanen@campussport.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Kesän sulkapallokenttien vakiovuorohaku”. Kerro viestissä mihin ajankohtaan ja liikuntasaliin haluat vakiovuoron. Voit kertoa myös 1-2 varavaihtoehtoa, mikäli toivomasi ajankohta ei ole vapaana.

Hakuajan päättymisen jälkeen vapaita vuoroja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@campussport.fi.