Hoppa till innehåll

Ansökan av regelbundna badmintonturer för sommaren 2024

Ansökan av regelbundna badmintonturer för sommaren 2024 har börjat. Ansökan av badmintonturer sker via e-post. Ansökan slutar 24.4.

En person kan ansöka om högst två regelbundna badmintonturer. Man behöver inte vara medlem av CampusSport för att ansöka om en regelbunden tur, utan det räcker med att man är studerande eller personal vid en högskola i Åbo. Av de, som spelar på en regelbunden tur måste 50 % vara från en Åbo-högskola.

Sommarsäsong för regelbundna badmintonturer börjar på torsdag 2.5 och slutar lördag 31.8. Turer är tillgängliga på Iskeri under vardagar klockan 8-22 och på Educarium under veckoslut klockan 10-22. Mera information om lokalerna hittar på sidan Lokaler att hyra. Observera att under helgdagar är alla regelbundna turer inhiberade i alla idrottsanläggningar.

Priserna (45 min eller 55 min en gång i veckan)

Iskeri 96 € / säsong
Educarium 182 € / säsong

Så här ansöker du

Skicka e-post till adressen petri.kuokkanen@campussport.fi. Märk meddelandet med titeln ”Ansökan om sommarens regelbundna badminton turer”. Berätta i meddelandet vilken idrottslokal du önskar hyra och under vilken tid. Du kan även lägga till några reservförslag, ifall turen du önskar inte längre är tillgänglig.

Efter ansökningstidens slut kan förfrågningar om turer göras per e-post till info@campussport.fi.