Hyppää sisältöön

Sulkapallokenttien vakiovuorohaku syksylle 2024

Syyslukukauden (1.9.2024 – 31.12.2024) sulkapallokenttien vakiovuorohaku aukeaa perjantaina 7.6.2024 klo 9. Viimeinen hakupäivä on 23.6. Vakiovuoro tarkoittaa omalle ryhmälle varattua kerran viikossa samaan kellonaikaan toistuvaa vuoroa.

Vuoroja on tarjolla Iskerissä ja Educariumilla. Liikuntasalien osoitteet, kulkuohjeet, tilakuvaukset ja esteettömyystiedot löytyvät Vuokrattavat tilat -sivulta.

Vakiovuoroja hakeakseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua, vaan riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökuntaa. Vakiovuoroilla pelaavista pelaajista 50 % tulee olla turkulaisten korkeakoulujen väkeä. Vakiovuoron kesto on 45-55 minuuttia. Yksi henkilö voi hakea korkeintaan kahta vuoroa. Huomioi, että vakiovuorot on peruttu arkipyhinä kaikissa liikuntatiloissa.

Vuorot haetaan CampusSportin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta:

  1. Mene osoitteeseen campussport.fi ja klikkaa painiketta ”Varaa tunti”. Pääset kirjautumaan varausjärjestelmään oman korkeakoulusi Haka-tunnuksilla.
  2. Valitse toimipisteeksi ”Vakiovuorot”
  3. Valitse tyypiksi ”Liikuntavuorot”
  4. Hae kalenterista viikko 36
  5. Valitse kalenterista ajankohta, johon haluat varata vakiovuoron

Vuorot tulevat varattaviksi vasta ilmoitettuna kellonaikana. Älä kirjaudu varausjärjestelmään ennen sitä, jotta näet päivitetyt tiedot.

Sulkapallovuorojen hinnat syksy 2024 (55 minuuttia / yksi sulkapallokenttä):
Educarium 179 €
Iskeri 97 €

Hakuajan päättymisen jälkeen vapaita vuoroja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@campussport.fi.