Hoppa till innehåll

Ansökan av regelbundna badmintonturer för hösten 2024

Via CampusSport kan man hyra en regelbunden badmintontur för höstterminen (1.9.2024 – 31.12.2024). En regelbunden tur är en tur som är reserverad för din egen grupp och upprepas en gång i veckan vid samma tidpunkt. Sökandet av regelbundna turer öppnas fredagen 7.6.2024 kl. 9. Sista ansökningsdag är 23.6.

Man behöver inte vara medlem av CampusSport för att ansöka om turerna, utan det räcker med att man är studerande eller personal vid en högskola i Åbo. Av de, som spelar på en regelbunden tur måste 50 % vara från Åbo-högskola. Längden på turen är 45-55 minuter. En person kan ansöka om högst två turer. Observera innan du bokar en tur att de regelbundna turerna är inhiberade i samtliga motionsutrymmen på helgdagar.

Turerna ansöks via CampusSports elektroniska tidsbokningssystem:

  1. Gå till adress campussport.fi/sv och klicka på ”Boka plats”. Du kommer åt att registrera dig till bokningssystemet med din egna högskolas Haka-kod.
  2. Välj regelbundna turer
  3. Välj ”motionsturer”
  4. Sök från kalendern vecka 36
  5. Välj från kalendern en tidpunkt, som du vill boka som regelbunden tur

Turerna kommer till bokning först på det meddelade klockslaget. Logga inte in i bokningssystemet innan det, så att du ser de uppdaterade uppgifterna.

Priserna för badmintonturerna hösten 2024 (en badmintonplan / 55 min):
Educarium 179 €
Iskeri 97 €

Efter ansökningstidens slut kan förfrågningar om turer göras per e-post till info@campussport.fi.