Hyppää sisältöön

Uusi jäsenetu: Vauhtisammakko

Vauhtisammakko tarjoaa CampusSportin liikuntamaksun maksaneille 50 % alennuksen juoksukouluistaan ja juoksuharjoitteluun suunnitellusta Runfrog-sovelluksesta. Tarjoukset ovat lunastettavissa Vauhtisammakon verkkokaupassa (www.vauhtisammakko.com) koodilla CAMPUS. Jäsenetu on voimassa 31.12.2022 asti.

Vauhtisammakko oy on vuonna 2003 perustettu juoksuvalmennukseen profiloitunut liikuntapalveluyritys. Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella monipuolisesti liikunta-alan palveluita kaikentasoisille kuntoilijoille aina liikunnan vasta-alkajasta kokeneempaan ultramaratoonariin.

RUNFROG-app

RUNFROG on Vauhtisammakon oma, täysin uudenlainen juoksuharjoitteluun suunniteltu urheilusovellus, jonka avulla voit treenata juoksua erittäin monipuolisesti valmentaja kuulokkeissasi. Sovelluksen kautta sinulla on käytössäsi laaja materiaalipankki: voit harjoitella oman aikataulusi mukaan missä ja milloin vain. Sovellus on suunnattu kaiken tasoisille juoksusta kiinnostuneille kuntoilijoille ja urheilijoille.

Sovellusta voi hyödyntää muutenkin kuntoilussa, vaikket olisi juoksusta kiinnostunut: sovellus sisältää satoja tunteja videomateriaalia oheisharjoittelua, joita ovat olleet tekemässä kymmenet ihmiset eri puolella Suomea.

Sovellus sisältää juoksuohjelmia yleisimmille kisamatkoille, joista on valittavana kymmeniä eri tavoiteaikoja. Jos tähtäimessäsi ei ole tietty matka tai aika, Verkkovalmennus-osuudesta voit hyödyntää kuukausikohtaista harjoitteluohjelmaa. Apissa julkaistaan myös jatkuvasti vaihtuvia vinkkejä varusteisiin, palautumiseen ja kaikkeen juoksuun liittyvään. Sovelluksen traileri: https://youtu.be/HSZiZNpGqko (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

App on ladattavissa Googleplayssa ja AppStoressa ja pääset halutessasi kokeilemaan sitä kahden viikon ajan ilmaiseksi.

– 12 kk tilaus Runfrogiin: https://vauhtisammakko.com/tuote/runfrog-12kk/ (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)
– Alennettu hinta 75 €. (6,25 €/kk), tavallisesti 150 € (12,5 €/kk)

– 6 kk tilaus Runfrogiin: https://vauhtisammakko.com/tuote/runfrog-6kk/
– Alennettu hinta 44,50 € (7,42 €/kk, tavallisesti 99 € (16,5 €/kk)

Jos tilaat tässä postissa olevan linkin kautta RUNFROG-sovelluksen, lähetä ostokuitti alla olevaan sähköpostiosoitteeseen, niin teemme sinulle käyttäjätunnukset ja opastamme sovelluksen käyttöönotossa. Tässä tapauksessa EI siis tarvitse luoda tiliä sovelluksen kautta.

Lähetä ostokuitit: hanna@vauhtisammakko.com

Turun juoksukoulut

– Elokuun juoksukoulu nyt 29,50 € (ovh. 59 €)
– Syyskuu-joulukuu juoksukoulu nyt 50 € (ovh. 100 €)

Lisätiedot: https://vauhtisammakko.com/turku/

Vauhtisammakon tarjous (pdf) löytyy myös Jäsenedut-sivulta.

CS 17.6.2022