Hyppää sisältöön

CampusSport Cup 2021-2022 on päättynyt

CampusSport Cup on päättynyt. Mestariksi nousi jo viidettä kertaa Functio Laesa. Joukkue osallistui seitsemään lajiin ja voitti niistä kolme. Functio Laesa jäi vain yhdessä lajissa ilman mitalia. Mailapelien osalta cup päättyi jo aiemmin keväällä ja silloin mestariksi nousi Evert Aittokallio. Kiitos kaikille cupiin osallistuneille ja onnittelut voittajille!

Joukkuelajien CampusSport Cupiin osallistui lukuvuoden 2021-2022 aikana yhteensä 54 joukkuetta. Toteutuneita lajeja oli kymmenen: jalkapallo, lentopallo, polttopallo, koripallo, pesäpallo, kuplafutis, salibandy, jääkiekko, futsal ja sähly. Sarjoja pelattiin yhteensä 12. Eniten turnausosallistumisia oli T-Klubi Predatorilla. Joukkue osallistui kahdeksaan lajiin, joista kolmessa pääsi mitaleille. Puhtaalla pelillä cupissa pelasivat Yoga Bonito, Tutsal, Dream Team ja MailaMiehet, jotka kaikki voittivat ne turnaukset, joihin osallistuivat. Kaikki lukuvuoden 2021-2022 kilpailujen tulokset löytyvät Tulokset-sivulta.

Lukuvuoden 2022-2023 CampusSport Cup käynnistyy syksyllä. Vanhojen tuttujen lajien lisäksi kalenteriin on tulossa lippupallo. Tulevan lukuvuoden kisakalenteri julkaistaan kesäkuun aikana.

Järjestämme lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista. Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja. Jokaisessa kilpailussa ja turnauksessa on erillinen osallistumismaksu. Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

Lisätietoja CampusSport Cup -sivulta.

CS 23.5.2022