Hoppa till innehåll

CampusSport Cupen 2021-2022 har avslutats

CampusSport Cupen, d.v.s. turenringsserien som räcker hela perioden, har avslutats. Functio Laesa blev mästare redan för femte gången. Laget deltog i sju grenar och vann tre av dem. Endast i en gren blev Functio Laesa utan medalj. För racketsporternas del tog cupen slut redan tidigare i vår och då blev Evert Aittokallio mästare. Tack till alla som deltagit i cuperna och grattis till vinnarna! Noggrannare uppgifter och statistik om läsårets 2021-2022 CampusSport Cup på våra webbsidor: https://www.campussport.fi/sv/tavlingar/resultat/

Läsårets 2022-2023 CampusSport Cup kör igång på hösten. Det kommande läsårets tävlingskalender publiceras under juni månad.

Vi arrangerar under läsåret turneringar och tävlingsserier i många olika grenar. Man kan delta i tävlingarna även fastän man inte är medlem av CampusSport. Det räcker med att man är studerande eller personal vid en Åbo-högskola. Vem som helst kan samla ihop ett lag t.ex. från den egna kamratskapskretsen eller studerandeorganisationen och komma med och tävla. I turneringarna finns det, beroende på grenen, motions- och tävlingsserie. I varje tävling och turnering finns en skild deltagaravgift. Våra tävlingar är en del av CampusSport Cupen, som är en tävlingsserie bestående av flera olika grenar, som sträcker sig över hela perioden. Man måste inte delta i Cupen, man kan bra delta också i en enskild turnering.

Mer information om CampusSport Cupen: https://www.campussport.fi/sv/tavlingar/campussport-cup/

CS 24.5.2022