Hyppää sisältöön

History of academics -geokätköreitti aukeaa 1.4.

CampusSport on luonut geokätköreittejä ympäri Turkua. Voit etsiä kätköjä yksin tai ystävien kanssa, tarvitset vain älypuhelimen ja kynän. Reittien käyttäminen on täysin ilmaista ja niitä voi käyttää kuka tahansa. Geokätköreitteihin voi tutustua nettisivuilla https://www.campuscache.fi

1.4. aukeaa History of Academics -geokätköreitti, joka tutustuttaa sinut turkulaisten korkeakoulujen historiaan. Reitin pituus on 4,1 kilometriä. Reitillä on jyrkkiä nousuja, mutta se on saavutettava pyörätuolilla. History of Academics on GoCache-reitti, eli se on kevyempi versio virallisesta geokätköilystä. Koko reitti on tarkoitus suorittaa kerralla. Reitin suorittamista varten tarvitset GoCache-sovelluksen, jonka voit ladata ilmaiseksi CampusCache-nettisivulta. GoCache-reitit ovat avoinna vain tietyn aikaa. History of Academics-reitti on avoinna toukokuun 2022 loppuun. Osa reitin kätköistä on virtuaalisia, osa fyysisiä kätköjä. GoCache-reitit ovat tarjolla vain englanniksi. Tutustu History of Academics -reittiin: https://campuscache.fi/?page_id=639 Reitin pelikoodi on CS06.

Sinun on mahdollista voittaa palkintoja suoritettuasi reittejä. Palkinnot arvotaan GoCache-reittejä suorittaneiden turkulaisten korkeakoulujen työntekijöiden ja opiskelijoiden kesken. Muista kirjoittaa pelinimeksi korkeakoulusi sähköpostiosoite, jotta voimme tunnistaa sinut. Palkintoina on mm. Unican lounaskuponkeja sekä personal trainer -lahjakortteja.

Muut avoinna olevat reitit:
CampusSport x TYS
Scenes from Turku
Campus Art
Korppolaismäki
Via Dolorosa

CS 1.4.2022