Hoppa till innehåll

History of Academics-geogömmorutten öppnas 1.4

CampusSport har skapat geocoachingrutter runt Åbo. Du kan söka geogömmorna ensam eller med vänner. Du behöver bara en smarttelefon och en penna. Användningen av rutterna är helt gratis och vem som helst kan använda dem. Man kan bekanta sig med geogömmorutterna på webbsidorna: https://www.campuscache.fi

1.4 öppnas geogömmorutten History of Academics, som gör dig bekant med Åbohögskolornas historia. Ruttens längd är 4,1 kilometer. På rutten finns branta stigningar, men den går att nå med rullstol. History of Academics är en GoCache-rutt, d.v.s. en lättare version av geogömmande. Hela rutten är avsedd att utföras på en gång. För att utföra rutten behöver du en GoCache-applikation, som du gratis kan ladda ned från CampusCache webbsidan. GoCache-rutterna är öppna endast en viss tid. History of Academics-rutten är öppen till slutet av maj 2022. En del av ruttens gömmor är virtuella, en del är fysiska gömmor. GoCache-rutterna erbjuds bara på engelska. Bekanta dig med History of Academics-rutten: https://campuscache.fi/?page_id=639 Ruttens spelkod är CS06.

Du har möjlighet att vinna priser då du utfört GoCache-rutter. Priserna utlottas bland de Åbo-högskolornas studerande och personal som utfört GoCache-rutter. Minns att skriva som spelnamn din högskolas email-adress så att vi kan identifiera dig. Som priser bl.a. Unicas lunchkuponger och personal trainer-presentkort.

De övriga rutterna, som är öppna:
CampusSport x TYS
Scenes from Turku
Campus Art
Korppolaismäki
Via Dolorosa

CS 1.4.2022