Hoppa till innehåll

Ansökan om tennisturer för sommaren 2022

CampusSport har två tennisplaner på universitetets kampusområde i närheten av Educarium. Man kan boka en egen regelbunden tur till tennisplanerna för sommaren 2022. Ansökan om regelbundna tennisturer öppnas måndagen den 28.3 kl. 9.00 och pågår till den 10.4 kl. 23.59. Efter ansökningstidens slut kan förfrågningar om turer göras per email till info@www.campussport.fi.

Turerna ansöks via CampusSports elektroniska tidsbokningssystem:
1. Gå till adress www.campussport.fi och klicka på ”boka plats”
2. Du kommer åt att registrera dig till bokningssystemet med din egna högskolas Haka-användaruppgifter
3. Välj ”Vakiovuorot”
4. Välj ”Liikuntavuorot / Sports classes”
5. Sök från kalendern vecka 18
6. Välj från kalendern en tidpunkt, som du vill boka som regelbunden tur

En person kan ansöka om högst två timmar. Turerna bekräftas skilt åt de sökande efter ansökningstidens slut. Man behöver inte vara medlem av CampusSport för att ansöka om tennisturerna, utan det räcker med att man är studerande eller personal vid en högskola i Åbo. Av de, som spelar på en regelbunden tur måste 50 % vara från Åbo-högskola.

Priserna:
Dagtur kl. 8.00-21.00 (en timme en gång i veckan)
– Genom att delta i talkot 73€ /säsong
– Om man inte deltar i talkot 94€ /säsong
Nattur kl. 21.00-23.00 (en timme en gång i veckan)
– Genom att delta i talkot 48€ /säsong
– Om man inte deltar i talkot 79€ /säsong

Periodens längd är ungefär från början av maj till slutet av september. Enligt de uppgifter vi nu har spelas under veckorna 38-39 CampusSports tennisturnering, vilket medför ändringar i bokningarna.

Vi strävar till att hålla talkot i början av maj. Vi kontaktar dem, som skall delta i talkot genast efter att tidpunkten är bekräftad. Förfrågningar om deltagandet i talkot görs i samband med meddelandet om bekräftelsen av den regelbundna turen.

CS 15.3.2022