Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen online-tunneille

Kevään ohjatut liikuntatunnit käynnistyvät online-toteutuksina ma 17.1. alkaen! Online-tunnit jatkuvat niin kauan, kunnes ohjattujen tuntien järjestäminen liikuntatiloissa on taas mahdollista. Online-tuntien aikataulu löytyy nettisivujemme liikuntakalenterista valitsemalla paikaksi ”online-aikataulu”.

Online-tunnit toteutetaan Zoomin kautta. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Ilmoittautuminen ja osallistuminen on mahdollista ainoastaan liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkamista. Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkamista.

Ilmoittautuminen online-tunneille on nyt auki. Online-tunnit löytyvät ajanvarausjärjestelmästä valitsemalla paikaksi Sport Sirkka. Ajanvarausten osalta pätee samat käytännöt kuin normaaliaikana eli jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa. Paikan voi varata aikaisintaan 7 vuorokautta ennen tuntia.

Mikäli olet valmistunut ja Haka-tunnuksesi on poistunut käytöstä, mutta olet maksanut liikuntamaksun lukuvuodelle 21-22 tai keväälle 2022, voit poikkeuksellisesti ilmoittautua tunneille sähköpostitse lähettämällä viestin osoitteeseen info@www.campussport.fi. Ilmoita viestissä koko nimesi ja vanha korkeakoulun sähköpostiosoitteesi, jotta liikuntamaksun maksaminen voidaan varmistaa. Ilmoita kerralla kaikki halutut varaukset tulevalle seitsemälle päivälle. Varauksia käsitellään arkisin klo 9–13 välisenä aikana.

CS 13.1.2022