Hyppää sisältöön

Liikehallintatestejä maalis- ja huhtikuussa

CampusSport järjestää yhteistyössä Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa liikehallintatestejä. Testiin kuuluu viisi toiminnallista testiliikettä, joissa testataan kehon liikkuvuutta, hallintaa ja kykyä tuottaa liikettä.

Tarkasteltavia liikkeitä ovat valakyykky ja hartiarenkaan liu’utus. Keskivartalon hallintaa kartoitetaan ristikkäisketjun ojennuksella. Lisäksi tarkastellaan takareiden liikkuvuutta sekä tehdään Thomasin testi.

Testitulosten ja Urheiluakatemian fysioterapeutin kommenttien perusteella luodaan harjoitusohjelma, jolla pyritään kehittämään kehossasi niitä osa-alueita, jotka jollakin tavalla mahdollisesti vaikeuttavat liikkumistasi tai joilla on heikentävä vaikutus suorituskykyysi. Harjoitusohjelma toteutetaan ryhmätreeninä. Maaliskuun testeihin osallistuvien treeniajankohta on ti 9.4. klo 11-12 ja huhtikuun testeihin osallistuvien ti 14.5. klo 11-12. Ryhmätreenin jälkeen jokainen pystyy itsenäisesti jatkamaan itselleen tärkeimpiä harjoitteita.

Testit tehdään Kupittaan palloiluhallissa (Lemminkäisenkatu 32, Turku) klo 12-14 välisenä aikana:

maaliskuussa ti 5.3., ke 6.3., ti 12.3., to 14.3., ti 19.3.
huhtikuussa to 11.4., pe 12.4., ti 16.4., pe 19.4., to 25.4.

Testauksen hinta on 10 euroa sisältäen harjoitusohjelman ja ryhmätreenikerran. Ilmoittaudu mukaan maksamalla tuote ”Liikehallintatesti” CampusSportin verkkokaupassa. Huomioi, että jokaiselle testauspäivälle on oma tuotteensa. Testi kestää 30 minuuttia/henkilö, ja tarkka mittausaika ilmoitetaan viikkoa ennen testipäivää. Päivää tai kellonaikaa ei voi vaihtaa.