Hoppa till innehåll

Tester av rörelsestyrning i mars och april

CampusSport arrangerar tillsammans med Åbonejdens Idrottsakademi tester av rörelsestyrning i mars och april. I testet ingår fem funktionella teströrelser, där kroppens rörlighet, kontroll och förmåga att producera rörelse testas. De rörelser som övervägs är bland annat knäböj och axelgördelns rörlighet.

På basen av poängen samt kommentarerna av fysioterapeuten vid Idrottsakademin, skapas ett träningsprogram, med vilket man strävar till att förkovra de delar av din kropp, som möjligen på något sätt försvårar din rörlighet eller som inverkar menligt på din prestationsförmåga. Efter testen uppgörs ett träningsprogram. Träningen för dem som deltar i testerna i mars är tisdagen den 9.4 klockan 11-12 och för dem som deltar i april hålls träningen tisdagen den 14.5 klockan 11-12. Efter träningen kan var och en själv fortsätta träningen med viktiga träningar för sig själv.

Testen utförs i Kuppis Bollhall (Lemminkäisenkatu 32, Åbo) kl. 12-14 under följande datum:

i mars tis. 5.3, ons. 6.3, tis. 12.3, tor. 14.3, tis. 19.3

i april tor. 11.4, fre. 12.4, tis. 16.4, fre. 19.4, tor. 25.4

Testet kostar 10 € och innefattar också träningsprogrammet och gruppträningen. Anmäl dig med genom att betala produkten ”Liikehallintatesti / Movement control test” i CampusSports nätbutik. Observera att varje testdag har sin egen produkt. Testet tar 30 minuter / person och den exakta testtiden meddelas en vecka innan testdagen. Dagen eller klocktiden kan ej ändras.