Hoppa till innehåll

Vi söker deltagare till fotograferingsdagen 10.4

I marknadsföringssyfte för CampusSport kommer vi att ta nya foton och vi söker nu deltagare till fotograferingsdagen! Vi hoppas att människor i olika åldrar, utseende, storlek och stil kommer med. Syftet med bilderna är att synliggöra att CampusSport strävar efter att i framtiden bättre beakta användarnas mångfald så att alla kan känna sig välkomna. Om du känner att personer som du inte syns tillräckligt i sportkatalogen är det nu ett utmärkt tillfälle att vara med och göra en förändring.

Fotograferingen äger rum onsdagen den 10.4.2024 i Educarium. Fotograferingen kommer att ske under ett verkligt motionspass och deltagarna behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att bli fotograferade. Du kan delta i antingen EasyTräning-timmen klockan 12.00–12.50, till ledda nybörjar futsal klockan 13.15–14.15 eller till båda två.

Som tack får de som deltar i fotograferingen ett 30 dagars CampusSport medlemskap vid en tidpunkt som de själva väljer under 2024.

Om du är intresserad, skicka oss e-post till info@campussport.fi med titeln ”Deltagande på fotograferingsdagen”. I meddelandet berättar du om du vill delta i EasyTräning, futsal eller både och. Bifoga även ditt telefonnummer och en bild på dig själv. Vi strävar efter att alla som vill har en möjlighet att delta i fotograferingsdagen. Bilden är för att vi skall kunna säkerställa att vi har tillräckligt olika personer.

Anmäl dig så fort som möjligt, senast onsdagen den 3.4.2024. Om du har några frågor om fotograferingen kan du skicka ett meddelande till info@campussport.fi.