Hyppää sisältöön

Osallistu CampusSportin haalarimerkkikilpailuun

Osallistu CampusSportin historian ensimmäiseen haalarimerkkikilpailuun! Kilpailun tarkoituksena on löytää toteutettavaksi merkki tai merkkejä, jotka liittyvät jollakin tavalla liikuntaan ja/tai CampusSportiin. Kilpailuun voivat osallistua kaikkien turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta.

Huomioitavaa merkin suunnittelussa:

  • Kilpailutyön on oltava kilpailijan itsensä tekemä ja siihen tulee olla kaikki tekijänoikeudet. Ethän siis käytä esimerkiksi logoja tai populaarikulttuurista tuttuja hahmoja.
  • Suunnittelussa kannattaa välttää pieniä yksityiskohtia ja pientä tekstiä.
  • Nimi CampusSport tai lyhenne CS pitää sisällyttää merkkiin. Voit halutessasi käyttää CampusSportin logoa.
  • Kilpailutyön ei tarvitse olla viimeistelty, painokelpoinen tiedosto. Olennaisinta on, että merkin idea tulee esiin.

Tuotantoon asti päätyneen haalarimerkin tekijä palkitaan CampusSportin palveluiden yhden lukukauden ilmaisella käyttöoikeudella (valinnan mukaan joko kevään, kesän tai syksyn 2024 liikuntamaksu). Voiton lunastaminen edellyttää, että voittaja kuuluu johonkin CampusSportin palveluiden käyttöön oikeutetuista ryhmistä.

CampusSport varaa oikeuden olla toteuttamatta mitään kilpailuun osallistuneista merkeistä, jos ideat eivät ole toteuttamiskelpoisia. Jos hyviä ideoita on useita, voidaan palkita enemmän kuin yksi tekijä. Tällöin osa palkituista merkeistä saatetaan toteuttaa vasta tulevina vuosina.

Voit osallistua haalarimerkkikilpailuun lähettämällä kilpailutyösi kuvatiedostona osoitteeseen info@campussport.fi. Laita viestin otsikoksi ”Osallistuminen haalarimerkkikilpailuun”. Jokainen osallistuja voi lähettää kilpailuun korkeintaan kaksi ehdotusta. Kilpailutyöt tulee lähettää 27.2.2024 klo 23.59 mennessä.

Lähettämällä kilpailutyön osallistujat antavat suunnittelemiensa merkkien käyttöoikeuden yksinoikeudella CampusSportille ilman aikarajaa. Käyttöoikeus sisältää oikeuden tehdä pieniä muutoksia toteutettavaan merkkiin.