Hoppa till innehåll

CampusSport halarmärke – Delta i tävlingen

Nu har du möjlighet att delta i den första tävlingen i att designa ett halarmärke för CampusSport! Syftet med tävlingen är att hitta ett eller flera märken som på något sätt lyfter fram motion och/eller CampusSport. Tävlingen är öppen för studerande och personal vid alla högskolor i Åbo.

Saker att tänka på:

  • Halarmärket bör vara designat av dig och måste vara helt upphovsrättsskyddat. Så använd inte logotyper eller karaktärer från till exempel populärkulturen.
  • Undvik små detaljer och liten text.
  • Namnet CampusSport eller förkortningen CS ska finnas med i märket. Om du vill kan du använda CampusSports logo.
  • Arbetet behöver inte vara finslipad och färdig för produktion. Det viktigaste är att idén kommer fram.

Skaparen av halarmärket som valts till produktion belönas med gratis användning av CampusSports tjänster under en termin (vårens, sommarens eller höstens 2024 motionsavgift). För att kunna lösa ut priset, måste vinnaren tillhöra en av de grupper som har rätt att använda CampusSports tjänster.

CampusSport förbehåller sig rätten att inte välja något av de deltagande märken. Om det finns flera bra idéer kan fler än en deltagare belönas. I detta fall kan en del av märkena tas i bruk först under de kommande åren.

Du kan delta i tävlingen genom att skicka in en bild på ditt halarmärke till info@campussport.fi. Ange ämnet för meddelandet ”Tävling i halarmärke”. Varje deltagare kan skicka högst två bidrag. Deadline för tävlingsbidragen är 27.2.2024 klockan 23.59.

Genom att skicka in tävlingsbidraget ger deltagaren ensamrätt att använda de märken som hen har designat till CampusSport utan tidsbegränsning. Licensen innehåller rätten att göra små ändringar i det utförda märket.