Hyppää sisältöön

Sulkapallovuorot käynnistyvät 20.1.2022

CampusSportin sulkapallovuorot käynnistyvät torstaina 20.1.2022 Educariumilla. Vuorot ovat nyt varattavissa CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Sulkapallovuorolle voi osallistua ainoastaan ajanvarauksella. Yhdellä kentällä voi pelata kaksi pelaajaa. Molempien pelaajien nimet (etu- ja sukunimi) tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä ja molemmilla pelaajilla pitää olla liikuntamaksu maksettuna. Vuoro täytyy vahvistaa kosketusnäytöllä viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Ainoastaan varauksen tehnyt henkilö vahvistaa varauksen, toinen pelaaja ei tee vahvistusta.

Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä varausta ja viisi jonopaikkaa. Paikkavaraus tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Esteen sattuessa varaus tulee peruttaa sähköisen järjestelmän kautta viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Jonosta varsinaisen paikan saaneita koskee sama peruutusaikaraja eli muista perua jonopaikkasi ajoissa, jos olet jo tehnyt muita suunnitelmia päivälle etkä voi seurata saatko mahdollisesti paikan.

Liikuntatiloissa on saatavilla mailoja ja sulkia. Pelaajat vastaavat itse verkon asentamisesta vuoron alussa ja purkamisesta vuoron lopussa. Kaikki välineet on puhdistettava vuoron jälkeen. Tiloissa on tarjolla puhdistusvälineitä. Pukuhuoneissa, käytävillä, varastoissa ja muissa yleisissä tiloissa on käytettävä maskia. Maskin saa ottaa pois ainoastaan liikuntasuorituksen ajaksi. Lisäksi on huolehdittava käsihygieniasta ja ylläpidettävä turvaväliä muihin ihmisiin aina tiloissamme liikkuessa.

CS 19.1.2022