Hyppää sisältöön

Tulossa: sähly- ja shakkikilpailut

Järjestämme lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista. Ilmoittaudu nyt mukaan sähly- ja shakkikisoihin. Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja. Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

Kaikki kauden 2022–2023 kilpailuaikataulut on listattu kilpailukalenteriin. Yksittäisten kilpailujen tiedot ja osallistumismaksut löytyvät Lajit-sivulta. Ilmoittaudu mukaan kisoihin Ilmoittautuminen-sivulla.

Sähly
Aika: Arkisin klo 10-18 välisenä aikana 6.3.2023 alkaen. Turnauksen arvioitu kesto 3-4 viikkoa.
Paikka: Educarium (Assistentinkatu 5)
Lisätietoja: Peliaika 2 x 15min suoraa aikaa. Pelaajia on kentällä samanaikaisesti kolme. Ei maalivahteja. Turnauksessa pelataan kilpa- ja harrastesarjan lisäksi henkilökunnan ja naisten sarjat. Kilpa- ja harrastesarjoihin voivat osallistua myös naiset ja henkilökunnan edustajat, mutta jokainen kilpailija voi osallistua vain yhteen sarjaan. CampusSport Cup -joukkuelaji.
Osallistumismaksu: 66€/joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 26.2.2023

Shakki
Aika: 9.3.2023 klo 18-21.45
Paikka: Turun yliopiston tiloissa
Lisätietoja: Peliaika 15 + 15 minuuttia. Yksi peli kestää enintään 30 minuuttia.
Osallistumismaksu: 8€/osallistuja
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2.3.2023

CS 17.2.2023